21.03.2014

Jeg har laga en ny sang!

Jeg er så glaaaaad og spent for å la dere høre den nye sangen min. Jeg har ikke produsert noen sang av egen fri vilje siden 2012, så nå har jeg litt mestringsfølelse i denne skrotten. Det er ikke en splitterny superfersk låt, men jeg tror det er under måneden siden den ble til. Jeg tror jeg er ganske fornøyd - hva med dere??

Ps. teksten ligger i beskrivelsen under videoen!

16 kommentarer:

 1. Veldig fin sang, Siv :) Elsket sangen! God helg, forresten ;)

  SvarSlett
 2. Jeg liker best å høre folk synge egenkomponerte låter. Det er liksom som om notene er laget for deres stemme, og dette er inget unntak. Tror dette er favorittvideoen min av alle musikkvideoene du har lagt ut! Stemmen din er nydelig, og du er så flink!

  SvarSlett
 3. Så fin sang :) Dessuten er stemmen din veldig behagelig å lytte til og det gjør det enda finere! Du er flink!

  SvarSlett
 4. Svar: Nei, tålmodighet må man ha hvis man skal sy. Men om du har klart å lage et penal, så er dette skjørtet barnemat. haha

  Denne sangen var veldig nydelig. Du er ikke på urørt?

  SvarSlett
 5. Flink flink! Du har en fin sangstemme :) Og forresten, jeg likte virkelig det forrige innlegget ditt! (Treg på å få kommentert for tiden høhø)

  SvarSlett
 6. Du har så fin stemme!! Flink du er!! :)

  SvarSlett
 7. Jeg er også fornøyd, for å si det sånn ;-) Kjempetøff sang, sunget med en kjempefin stemme, av ei kjempedigg jente <3 Ha ei fin uke, Siv :-*

  SvarSlett
 8. Hvor henter du inspirasjonen din fra flinke du?=) Vært morsomt å hørt den fremført med fult band siden det er sånn trøkk i den. sv - Glee har tapt seg sånn, men ser det fordi da..

  SvarSlett
 9. wow, denne sangen var utrolig fin, skjønn og unik. Fikk frysninger hver gang du kom til refrenget, awesooome :D
  - Siri

  SvarSlett
 10. Siv! Du er skikkelig flink, du!

  SvarSlett
 11. Flott låt. Da blir det deltagelse på RMR 2015.

  SvarSlett
 12. SÅ BRA LÅT! Du er så flink Siv!

  SvarSlett
 13. Denne har jeg bare gått å venta på å få høre på! Det har liksom aldri passa seg! Wow! Siv! Du er så kul! Denne sangen kler stemmen din bra! Veldigig kul oppbygning fra vers mot refreng! Hadde digga mer trykk i stemmen også! Utrolig interessant akkorder! Hihi det gjorde det veldig interessant å hørw på!
  Det er alltid gøy når folk skriver egne sanger, så fortsett fortsett fortsett!!! Du er tøff :D

  SvarSlett