26.10.2013

Singapore, Asia, Tellus

Siste destinasjon på familiereisen vår Down Under, var en todagersstopp i Singapore. Alle må mellomlande på ei sånn reise, så vi valgte Singapore over Bankok. Og på to dager måtte vi prøve å få sett mest mulig av det byen har å tilby. Her har dere en liten titt inn i byen og staten Singapore; kjente landemerker, byen både på dag- og natterstid med mer. Enjoyyy! (Ps se gjerne i HD så kvaliteten iallfall blir sånn noenlunde okei).

19 kommentarer:

 1. Selv om det sikkert var nesten uutholdelig varmt der, så så det ut som det var masse å se og ta seg til der for å gjøre det godt igjen;) Hva er typisk frokost og mat der da? Jeg kunne tenkt meg å hoppa i fallskjerm eller noe fra toppen der hehe.

  SvarSlett
 2. Så den på mobilen, men kvaliteten var bra :D de bildene rundt 2.25 tok omtrent pusten fra meg. Så.utrolig.vakre!

  SvarSlett
 3. Hoihoi, det såg veldig varmt ut, men også veldig veldig vakkert! For ein ferie du har hatt, er ganske så sjalu!

  SvarSlett
 4. WÆÆ! Så fantastisk! Kjekt å kunne "leve" av andre sine reiser. Singapor ser ut som en fantastisk by, virkelig.. Heilt sjukt at Marina Bay er eit hotell, og med badebasseng på toppen! Eeek..

  SvarSlett
 5. Så kjempe spennende! Har du vært i USA? Gleder meg å høre hvordan det gikk! ❤️

  SvarSlett
 6. Jeg også mellomlanda i Singapore når jeg var i Australia. Var der vel et døgn og fikk absolutt ikke sett like mye som dere! Vi bodde på luksushotell, så en del tid ble tilbragt ved bassenget, for det var så varmt. Også var vi på legendariske Raffles Hotel og drakk en Singapore Sling! Det er liksom obligatorisk når man er i Singapore!!

  SvarSlett
 7. Hei Siv, får ikke sett filmen din, og vært litt inndisponibel i det siste. Er på sykehuset skjønner du. Operasjon som var planlagt men kom plutselig, ville bare gi lyd fra meg :-) Klem <3

  SvarSlett
 8. Kult! Fint at man har muligheten til å legge inn stopp som dette når man reiser så langt som til Australia ;D Marina Bay Sands ser INSANE ut! Jeg var i Singapore i 2009, også bare to dager. Men dag nr to tilbrakte vi på Singapore Zoo. Først et vanlig besøk og deretter en tur innom Night Safari på kvelden, hvor man går rundt i dyrehagen i mørket. Spooky!

  SvarSlett
 9. Åh, perfekt!
  Jeg skal dit i februar, og skal definitivt sjekke ut noe av dette :-)

  Sandra/reisedagboka.net

  SvarSlett
 10. Herlig og flott video :D I tillegg blir jeg alltid imponert over hvor flink du er i engelsk!! Sjalu : O

  SvarSlett
 11. Wow, Singapore ser helt fantastisk ut. Jeg er misunnelig ;P

  SvarSlett
 12. Blir så trist når folk reiser overalt og jeg knapt nok har vært utenfor husdøra! :( Jeg vil også se hele verden! Forventer å få være med på neste familieferie, as.

  SvarSlett
 13. SIngapore looks awesome! Lovely video!

  SvarSlett
 14. Ser jo fantastisk ut, digger at du legger ut slike videoer, man får liksom se stedene på en helt annen måte enn om du kun hadde lagt ut bilder. Har lyst til å bli flinkere til å filme når jeg er på ferie selv :)

  SvarSlett
 15. Så mye dere rakk over da! Så helt fantastisk ut!:)

  SvarSlett
 16. Nå har jeg sett og hørt :-) Herlig at dere fikk en tur innom der også da :-) Du er en bereist dame ;-) Savner du å være på farten? Stor klem fra sofaen <3

  SvarSlett
 17. Singapore ser spennende ut :) Kunne tenke meg å reise dit en gang. Kjempe fin video, Siv :)

  SvarSlett
 18. Du er så flink du :) Ikke nok med at du skriver bra, du klarer jammen meg å lage gode og spennende videoer også :) I like it! :D

  SvarSlett
 19. Åååh, jeg vil også dit!!
  Merker jeg savner reisekompisen min når jeg ser på videoene dine jeg, Siv!

  Asia ser.. travelt ut, haha! Men for en spennende by det må være å få oppleve!
  Mulig jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen - jeg liker disse reise-videoene dine! Føler jeg er med på tur! :D

  SvarSlett