08.10.2013

To Hobbiton

Vi dro til innspillingssettet til Hobbiten (og tidligere, deler av Ringenes Herre) - til Hobbiton; The Shire, Middle-earth. Utrolig flott plass, så jeg skjønner at regissør Peter Jackson forelska seg i den. Vi besøkte også Spellbound-grottene, som David David Attenborough gjorde, for å se glødemark. Også måtte jeg jo avslutte videoen med noen typiske New Zealand-dyr. Siste video fra Down Under, dette her. Tragiske tider, blunkesmiley.


24 kommentarer:

 1. Kult! Du fikk gjort mye på den turen du, virker det som! Neste gang vil jeg være med, eheh :))

  SvarSlett
 2. Ååååååh, så herlig! Jeg hadde KLIKKA av å være der, haha!

  SvarSlett
 3. Tøft! Satt med gåsehud og ein god porsjon misunnelse.. Ringenes Herre er ein av favorittfilmane mine, så det hadde vore awesome å vore der! For øyeblikket får eg leve gjennom andre sine opplevelsar :)

  SvarSlett
 4. Såå fint der da! Skal du ikke bare reise å studere i utlandet? =)

  SvarSlett
 5. Åh, du er så heldig! Jeg har veldig lyst til å dra til New Zealand, det ser så fint ut! :)

  SvarSlett
 6. say WHAT?!!!! Herreguuuud jeg er bare en nanosmule misunnelig.....................

  SvarSlett
 7. Å du er heldig :) Som den Ringenes Herre/Hobbiten fan jeg er må jeg si jeg er VELDIG misunnelig på deg akkurat nå :P Kjempe fin video, Siv :)

  SvarSlett
 8. Så kult! Elsker ringenes herre og hobbiten, så det hadde vært veldig gøy å komme dit.

  SvarSlett
 9. Masse gøy altså! Ser ut som dere hadde en helt fantastisk tur:)

  SvarSlett
 10. Likte du drikken? :D + jeg tror postkostet mitt er der, yiiiihu! :D

  SvarSlett
 11. Så kult! Nå fikk jeg skikkelig lyst til å se Ringenes Herre igjen...

  SvarSlett
 12. Hobbiton! FOR et søtt og idyllisk sted :D

  Omg glowworms!!!!

  Så UTROLIG mye spennende og gøy dere fikk gjort på denne ferien altså! :D Awesome!

  SvarSlett
 13. Sv: Hehe beklager at str er litt snevert utvalg, men hvis det hjelper så er jeg str M og har 38 i sko, og alle klærne passer :)

  SvarSlett
 14. Awsomeness! Sett Ringenes Herre, men ikke sett Hobbitten!

  SvarSlett
 15. Herlig liten film :-) Så utrolig sommer du må ha hatt egentlig :-) Og nå er du godt i gang med skolen igjen :-) Har du like mye på programmet i år, som du hadde i fjor? Veldig akitv overalt i fjor husker jeg :-)

  SvarSlett
 16. Jeg så denne videoen i ste og bare "ohmygoood, heldigheldigheldig".

  SvarSlett
 17. æææææ så moro! Har aldri vært spesielt interessert i ringenes herre eller hobbiten-filmene men ville av like vel vært moro ¨se stedet. Kult med en film i tillegg :-D
  sv: Var bare i Cape Town, men reisebyrået vi bestilte med (Kilroy) satt opp forskjellige aktiviteter for oss som vi kunne gjøre de første dagene :)

  SvarSlett
 18. Ah, shit tenk du har vore der! Er dødsssssmisunneleg. Heilt fantastisk, EG OG VIL TIL NEW ZEALAND!!!! Og til Hobbiton

  SvarSlett
 19. Nå er ikke jeg helt inne på hobbiter og Ringenes Herre og sånt... Men det var et utrooolig fint sted da! For et landskap! Kanskje det er nok til å overbevise meg om at de filmene er verdt å se..?

  Ahh, for en tur du har hatt! Jeg MÅ bare ta meg en tur nedunder selv!


  Og ja, du ser rett... Jeg har lagd meg blogg igjen! Vi får jo se hvor lenge den varer... ;)

  SvarSlett
 20. for noen hus, landskap og natur! Må jo ha vært gøy å gå der :p
  Rakk (rekker) ikke se hele men av de to første minuttene så det ut som du koste deg veldig og at det var spennende! :)

  SvarSlett
 21. Hvorfor er jeg bare på skolen og later som om jeg gjør noe, når det går an å oppleve ting og leve livet og bare... åh... :(

  SvarSlett
 22. sv: gosh, det er et spørsmål jeg stiller meg selv noen ganger og som jeg kam finne mange forskjellige svar på. Men jeg hadde aldri gått lærerutdanning om jeg aldri ville blitt lærer i det hele tatt. Problemet er at jeg hele tiden har hatt vekslende interesse for å bli lærer etter endt utdanning. Nå vil jeg si det er ganske liten sannsynlighet for at jeg blir det etter 4 år høgskole (pga jeg føler meg for ung + jeg vil gjøre andre ting). Mange ville sikkert tatt friår for å tenke, men jeg har liksom bare fortsatt i løpet mens jeg har tenkt. Æsj, utdanning er vanskelig.. kunne svart mange ting, men sparer det til et innlegg senere :)

  SvarSlett
 23. Satt med ned og så denne videobloggen sammen med Kristian, og det lyyyste misunnelse lang vei, haha! Han elsker Ringenes Herre og Hobbiten, så en stor drøm for han er å få dratt dit selv :-) Må prøve å få gjort det en gang, så veldig kult ut der ;-)

  SvarSlett