19.09.2013

Siv på tur

Y0, peeps! Vet dere, jeg er all over the place for tida. Og før jeg forteller om det jeg nettopp har gjort, så kommer jeg jo på at jeg ikke har delt med dere min O'store hemmelighet, som jeg har holdt hemmelig siden november i fjor: JEG SKAL TIL WASHINGTON DC!!

view

Jeg reiser i november! Er ikke det sinnsykt kult? Jeg skal på en space/teknologisk konferanse, og jeg reiser på vegne av skolen. Dette fører til at jeg får turen til Amerika dekket. Hvor mange får vel det? Jeg føler meg så himla heldig! Planen var egentlig at jeg skulle underholde litt der borte, sammen med to av romlingene (les: elever som går romteknologi) som jeg reiser sammen med, men konferansen blir en god del større en først antatt, og de må flytte den til større lokaler. Noe som igjen resulterer at vi slipper. Hehe.

sea

Men ikke bare skal jeg ut og reise - jeg har nettopp vært ute på en minireise. I går kveld kom jeg hjem fra et todagersopphold i Bodø, der jeg mingla med elevrådsledere fra hele fylket. Det var sinnsykt rått, og jeg ble inspirert til så meget. Vi var på forelesning etter forelesning - noen var superbra, mens andre var sånne som man ikke skjønner helt vitsen med. Fikk opprinnelig hver våre rom på Thon Nordlys, men jeg delte med ei jente fra Steigen. Thon ble så glad, at de ga oss masse sjokkis og potetgull og sånt. Jei. Alle sammen sosialiserte, også med fin middag på kvelden. Alt i alt mye bedre enn det jeg hadde forventa - og jeg ble kjent med mange kule folk. Nordland, ai låv ju!

29 kommentarer:

 1. HVORDAN HAR DU KLART Å HOLDE PÅ DET SIDEN NOVEMBER I FJOR!? :O Vel, det blir sikkert awesome :D :D :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg aner ikke!!!! Det er bare ei uke siden det ble offisielt! Kreisi!

   Slett
 2. So kjekt! Og å få reisa dekka òg, for ein fin heldiggris, du er.

  SvarSlett
 3. WoW, så kult! Fantastisk at du får det betalt av skolen.
  Håper hun jenta fra Steigen var hyggelig - vi er stort sett det nemlig! Høhø

  SvarSlett
 4. Å, så utrulig gøy då Siv!! Så kjekt og ha det og sjå fram til, og så kult at det blir sponsa, det er jo supert! Tipper det blir ein bra tur ;)

  Sv: Takk for alle fine kommentarer du legger igjen hos meg, eg blir så glad!! har så dårlig samvittighet for at eg ikkje har rukket og svare så mange i det siste.. har ein del blogglesing og ta igjen!
  Håper du får ein kjempefin torsdagskveld :)

  SvarSlett
 5. Å så kult! Har faktisk vært i D.C. for noen år siden, det var kjempefint der! Besøkte Capitol Hill, Arlington Cemetery osv. Gleder meg til å høre om turen :D

  SvarSlett
 6. ÆÆÆÆH!! Så sykt fett!!!

  SvarSlett
 7. åååh, heldig, sykt kult!!

  SvarSlett
 8. åååh jeg er bare sånn litt for misunnelig!! det blir sikkert helt fantastisk!
  / du skal se vi møtes en dag. hih. da kan jeg ta bilder.:)

  SvarSlett
 9. Herlig, både med minitur til Bodø, det hørtes superkos og lærerrikt ut, OG til STOR-turen til over there :-) DET må jo være spennende da :-D Mye folk å møte, masse ting å se, ting å lære, ting å høre :-) Herlig :-)

  SvarSlett
 10. Så heldig du er, må nyte det! :D

  SvarSlett
 11. Ååå du er heldig som skal over dammen ! :D tipper det blir DRITGØY. har så sykt lyst ut å reise jeg nå!!!!!! og bodø<3 jeg er fra en times tid unna :D wee

  SvarSlett
 12. Så morsomt! Du er heldig!:) Det kommer jo til å bli kjempe gøy!:) Var du i Bodø?! Igjen, uten at våre veier krysset? Er det mulig? Hehe

  SvarSlett
 13. Mamma mia, du opplever så mye! Og gratulerer med gratis tur. Det er helt fantatsisk, og gleder meg til å se hvordan du kommer til å ha det der.

  SvarSlett
 14. ÆÆÆ så utrolig kult at du skal over dammen, og ikke minst, at du får det dekket! Virker som en utrolig kul opplevelse du kommer til å delta på, og jeg håper turen din blir suuuuuperfin :-) Og miniturer er også superkjekke, spesielt når alt går så fint som det hørtes ut som turen din til Bodø var :-) Siv på reisefot, det liker vi :-D

  SvarSlett
 15. Så utrolig spennende:-D Du er altså med på litt av hvert, du;-) Og ja, Nordland fylke er et fint fylke <3

  SvarSlett
 16. Så gøy! Det var sånn jeg kom meg til USA første gangen også, på konferanse i DC. Gled deg masse, det kjempegøy å vandre rundt og se alle de kjente bygningene.

  SvarSlett
 17. God tur til Washington! Var der i sommer... USA er bra! ;)

  SvarSlett
 18. Ahh, så ekstremt heldig du er :D Veldig mye å reiser du for tiden, og jeg er sååå sjalu :D haha
  xx Siri

  SvarSlett
 19. Ååååh, så gøy at det faktisk blir noe av det!! :D

  Jeg misunner deg veldig, men dette fortjener du! Det er deg vel unt! :)
  Og jeg gleder meg til å oppleve DC gjennom deg, så håper det blir masse bilder/videoer!

  YOU GO GURRRL!

  SvarSlett
 20. Nordland er ganske awesome ja ;)

  Men OIIIII, så gøy med USA-tur! Spesielt en DEKKET og BETALT for USA-tur :D

  SvarSlett
 21. Woow, heldig! Har alltid hatt lyst til å dra til USA. Skal få gjort det en gang:)

  SvarSlett
 22. hahahha! WHAT! Gratulerer med aa ha holdt det hemmelig i nesten ett aar. Det er jo ikke litt sykt. Men det blir nok goy og sykt laererikt. Aaa! Bodo er helt ok, saann bortsett fra naar det blaaser fra alle kanter... det er ikke helt ok! Hahahha! Kult! (og hvorfor er jeg ikke overrasket over at du er elevraadsleder? Hahah engasjerte jente)

  SvarSlett
 23. Eg seier ein ting: GLED deg til D.C! Eg var der i 2009, og det var berre heilt fantastisk! Grattis!

  SvarSlett
 24. Åå, så heldig! :) Det blir nok en toppers tur med minner for livet :)

  SvarSlett
 25. Hihi hadde alle bare vært som deg Siv!! Den som er åpen og engasjert kommer langt og opplever mye=)

  SvarSlett
 26. Åå det høres så spennende ut!! Så kjekt at du får reise så mye! Siste året har jeg blitt mer engasjert og prøver å utfordre meg, så i Oktober skal jeg til Oslo på lærlingkonferanse i LO! Gøy å være med på noe nytt :-D Stå på, du er utrolig heldig som får være med på så mye!

  SvarSlett
 27. Så fantastisk spennende..også heldig som reiser så mye da!! KOS DEG GLUGG I USA. Skulle virkelig ønske det var meg;)

  SvarSlett