09.09.2013

Kia Ora; New Zealand

Kia Ora; velkommen til New Zealand! Håper dere liker framstillinga mi fra sørøya! Ekslusiv forhåndsinformasjon om videoinnholdet: bungee jump, shotover jet, sommerfuglpark, Siv på slalom for første gang og en gjeng (gamle) barn på en lekeplass. Go go go!

23 kommentarer:

 1. Åååå, jeg har alltid hatt lyst til å hoppe i strikk, men vet ikke om jeg hadde turt om jeg hadde fått sjangsen..! Hehe

  SvarSlett
 2. Du er jo helt rå på disse videoene dine! Syns du skulle ha hoppa bungee-jump ass!

  SvarSlett
 3. sykt gøy, ser ut som du har kost deg med mye fart og spenning! :D

  SvarSlett
 4. Sommerfuglpark!! Det vil jeg også på :D Kjenner jeg savner reiselivet når jeg ser disse videoene dine Siv..

  SvarSlett
 5. åh, den sommerfuglparken så vidunderlig ut!

  SvarSlett
 6. hahaha, du er sot assssaaaaa!
  Er saa pussig at man staar paa slalom saa langt sor liksom. hahah. jeg liker ikke slalom, det gaar saa fort. plutselig slaar man seg skikkelig mye. Det virker i allefall som at dere hadde det utrolig goy. New zealand er liksom noe for seg selv! :)

  SvarSlett
 7. Åh, så koselig video! Jeg føler nesten at jeg kjenner deg når jeg ser deg snakke slik på video, det er litt anderledes enn å bare lese innleggne til bloggere. Det så veldig moro ut, jeg vil også i sommerfuglpark! :D

  SvarSlett
 8. Åååh, virker som dere har hatt en ordentlig koselig tur!
  Greit å få med seg litt av alle årstidene og, haha!

  Og jeg syns du burda hoppa i strekk! ;) Det vil jeg også gjøre!! Noen må sikkert dytte meg utfor kanten, men.. Det står på bucket lista! ;)

  SvarSlett
 9. Fantastisk! Og disse videoene er jo en veldig grei måte å vise oss hva dere har gjort :D Og du? I dag var det en som bare "er det den ekte hårfargen din?" og jeg bare "nei...", hvorpå han sa "den bare var så kul, men den hadde vært enda kulere hvis den var ekte, altså!". JEG HAR SÅ LYST PÅ HÅRET DITT. Det er dritkult :D Anyways; det ser virkelig ut som at dere hadde det helt fantastisk, og det likes :)

  SvarSlett
 10. Grøss!! Får sug i magen berre av å sjå på folk som hoppar i strikk altså! Trur aldri eg kunne heve meg utanfor heller. Nokon sa det før meg, men eg elskar håret ditt! Er supersvak for raudt hår, skulle ønske eg hadde det sjølv!

  SvarSlett
 11. For et spennende sted! Du har virkelig vært ute på eventyr i sommer :D

  SvarSlett
 12. Det så utrolig gøy ut :D tihi!
  Sommerfuglparken var jo bare awesome og herlig :D Skulle ønske jeg også kunne se det en dag!
  xx Siri

  SvarSlett
 13. Okei, skikjøring hadde jeg ikke forventet at turen skulle inneholde :P Shotover jet og bungee jump'et så helt fantastisk gøy ut!!! Det ville jeg prøvd hadde jeg vært der :)
  Og til slutt, for en tur dere har hatt! Det er virkelig minner for livet :)

  SvarSlett
 14. Du ser ut til å ha hatt en veldig innholdsrik ferie altså :-) Veldig mye forskjellig dere har sett og gjort :-) Fine minner for livet :-)Hoppet DU også? Jeg så ikke det? :-D Ha en fin helg Siv. Er det greit å være i gang igjen på skolen?:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Neida, jeg hoppa nok ikke - har ikke gøts nok!

   Slett
 15. Wow så mye fint! Har litt lyst til å hoppe, men vil ha hjelm! Hehe. Og så var det snø? Var det ikke sommer? Gokart er absolutt det morsomste jeg vet om =D Gode helg søta!

  SvarSlett
  Svar
  1. Snø øverst i fjelltoppene bare - de har jo motsatte årstider enn oss ;D

   Slett
 16. Send meg adressa di paa mail saa ser jeg hvar jeg faar til D:

  SvarSlett
 17. Tenk så gøy det ville vært med filming fra om du hadde hoppet! Det hadde vært gøy å se. Men jeg skjønner godt at dere ikke gjorde det, for aldri i livet om jeg hadde turt det selv.

  SvarSlett
 18. Åå så gøy! Skummelt å hoppe i strikk, hadde jeg heller aldri turt! Digger engelsk dialekten din, jeg må bare lære meg det!

  SvarSlett
 19. Så flott du er siv! :-D Blir glad av å se deg på video, får jo et lite innblikk i hvordan du er i virkeligheten da :-) hihi ! Og jeg hadde nok heller ikke hoppa fra brua gitt, ser jo sykt skummelt og ikke minst VONDT ut!

  SvarSlett
 20. Ser fantastisk ut! Du er virkelig heldig som har opplevd så mye!

  SvarSlett