01.01.2013

Adieu 2012, hola 2013

Godt nyttår, folkens! Tenk, vi overlevde jordas undergang, heheh. Uff... Videre har vi har skutt opp raketter og gitt alle kjære våre nyttårs-klemmer. De fleste har også satt seg nye mål for det nye året. I fjor satte jeg meg mål; og når jeg setter meg mål, så er jeg innstilt på å klare dem også!

flags

 1. Jeg kan alle hovedstader i verden, alle lands beliggenhet og flagg.
 2. Førsteåret allmenn avslutta jeg med toppkarakterer i alle de avsluttende fagene, 
 3. og jeg har blitt en smule bedre kjent med klassekameratene mine.
 4. Jeg har reist mer enn jeg forventa: Skottland, Finland, Tromsø og Sandnessjøen.
 5. Livet har blitt enda sunnere og sprekere, og jeg har da lest en del bøker også!
De to siste løftene til meg selv, har jeg ikke egentlig tatt stort hensyn til det siste halvåret; Første halvår inneholdt en del opptredener, men lysten har dabba av de siste månedene, og spansken gikk fint like lenge; skolearbeid har bare ikke vært hverken første eller andre prioritert i det siste.I det nye året skal jeg gjøre så mye som jeg overhodet kan få med meg! Jeg skal lære mye nytt - både nyttig og unyttig - være den beste utgaven av meg overhodet, fortsette å være sprek og sunn og legge litt mer innsats i skolearbeidet og sjela i alt det jeg tar for meg. Også må jeg jo lese minst like mange gode bøker som i fjor - man når aldri over de gode klassikerne i løpet av et stakkars liv!

Dette året skal bli så bra! Jeg skal se McFly live i Wolverhampton og møte Galaxy Defenders-venninner, besøke de überkule fire gutta som vi kan kalle våre tremenninger - i New Zealand, i tillegg til en snartur til Australia, Perth-shire; Jeg skal ta lappen og gjøre ferdig mitt andre år på videregående. 18 år venter meg om tre dager, og jeg har allerede starta forberedelser til å være fri og frank! Bring it on, 2013! And please show me lots of love and happiness!

43 kommentarer:

 1. Veldig fint bilde av deg, Siv:)

  SvarSlett
 2. Virker som om 2013 blir et spennende og flott år til deg :D
  Du er jo så flink i alt likevel, så ikke ta deg vann over hodet :)

  Jeg klarte å fullføre målet mitt for 2012!! Leste 100 bøker, weeho :D
  Godt nytt år!

  SvarSlett
 3. Håper du får et finfint 2013 med opplevelser av alle slag!
  Det med alle landene, hovedsteder og flagg har jeg også lyst til å lære meg kjenner jeg :-)

  SvarSlett
 4. Yiiiha! :D Er så gira, jeg! 2013 skal bli et eventyrlig år!! :D Har så lyst til å reise, oppleve ting, møte kjærligheten, le, gråte, lese masse, se masse filmer, leve, gå på ski, ake, oppleve eventyr osv...fdkgjhfsibjsfklb :D:D:D::D:D *excited*

  SvarSlett
 5. Godt nyttår :D
  Håpar at 2013 blir eit år som du tenker tilbake med eit smil på munnen :)

  SvarSlett
 6. wiii liker at du har så positiv innstiling!! :) 2013 blir nok et fint år!
  GODT NYTTÅR:)

  SvarSlett
 7. Godt nyttår, fineste Siv! <3 Jeg er helt enig, dette året skal bli SÅ bra! Har så mye å se frem til, og endelig har jeg ikke mål som er helt urealistiske, men mål som jeg vet jeg kan klare! Så dette blir et bra år, det :D

  SvarSlett
 8. Kan du virkelig alt det med land, flagg og hovedsteder?! Da er jeg mektig imponert! hehe... Godt nyttår søte deg, håper 2012 var herlig og at 2013 blir om mulig ennå bedre! Klem!

  SvarSlett
 9. Høres ut som det blir eit bra år! :)

  SvarSlett
 10. Godt nyttår Siv! Håper 2013 blir et toppers år for deg(:

  SvarSlett
 11. Det var en skikkelig god og positiv start Siv :-D Mange gode mål for det nye året, og en god oppsummering av det gamle :-) Håper du får det som du vil i 2013 :-)

  SvarSlett
 12. GOD NYTTÅR, verdens beste Siv!! Du er sykt flink på skolen - fortsett med det. Måtte dette året gi deg masse gode minner :))

  SvarSlett
 13. SV: Det er kjekt å kunne sjå kva som har skjedd i 2012.
  Hurra for deg som kommenterte mest, eg setter STOR pris på deg :)

  SvarSlett
 14. Forresten: enten så har du bare mer plass oppe i hodet ditt til sånne glupe opplysninger, eller så...er du otherworldly smart, *unfair sadface* haha :)

  svar/ Aw, så morsomt å høre! :D Haha, hm, joda..usikker på om jeg skal publisere den, da x'D Får se!

  SvarSlett
 15. Så flink du er som har nådd målene du har satt deg. :) Imponerende at du har fått toppkarakterer i alle de avsluttende fagene og i tillegg kan alle verdens hovedstader, alle lands beliggenhet og flagg! :)

  SvarSlett
 16. Så fint bilde av deg, skjønne Siv!
  Du er flink som klarer å sette deg mål, og så klare de! Jeg er ikke like flink til det.. kanskje jeg skal prøve å sette litt mer realistiske mål.. :-D

  SvarSlett
 17. Så pent bilde av deg Siv! Det høres ut som 2013 har MYE spennenede i vente! Kos deg!

  SvarSlett
 18. Så fint bilde! Og så spennande planar for det nye året, også!

  SvarSlett
 19. du har virkelig stått på, hvert fall på skolen! Du er flink :) Håper året blir supert! Virker veldig sånn, med alt det morsomme du skal! Kos deg i år! Godt nyttår! Så fine bilder, særlig det av deg. Pen jente du er :)

  SvarSlett
 20. Lykke til med målene for det nye året! Å være den beste utgaven av seg selv som mulig må jo være det beste man kan prøve på.

  SvarSlett
 21. Så fine mål - og så flink du er! Eg og kan alle flagg, hovudsteder og land.. elsker geo!! ;)

  Godt nytt år fina!!

  SvarSlett
 22. Du har all grunn til å være fornøyd med fjoråret, sånn som du står på! ;)

  Liker målene dine jeg! Selv har jeg ikke lagt noen spesielle planer, fordi jeg vet at dersom jeg lager en liste så kommer jeg i alle fall ikke til å holde den.
  MEN, jeg har fått en ny kjærlighet for brokkoli og ting som er grønt, så litt sunnere mat må jeg få mekka sammen i løpet av året tenker jeg.

  Bortsett fra det så skal jeg jobbe rumpa av meg for å få i mål alle de økonomiske hinder, sånn at ting går opp med McFly!
  Husleie er en unødvendig ting, haha!

  GODT NYTTÅR, Siv!
  Håper 2013 lever opp til alle forventninger, om ikke bedre! Så sees vi om knappe 5 måneder! :D
  xx

  SvarSlett
 23. Wow! For et år du har i vente :) Digger reisingen! Også vil jeg tro at du oppnår de mål du setter deg, du som er så målrettet :)
  Og for et fint bilde av deg, Siv :)

  SvarSlett
 24. Godt nyttår, Siv :-) Ser frem til et nytt bloggår med deg :-)
  Fine nyttårforsett! Liker at du setter slike mål til deg selv - og ikke minst oppfyller de!

  SvarSlett
 25. Så fine mål du hadde satt deg! Artig og du er kjempeflink som har hatt toppkarakterer i alle de avsluttende fagene! Så bra! Godt nytt år kjære deg <3

  SvarSlett
 26. Godt nyttår Siv, ser ut som du har et kjempespennende år foran deg. Jeg har også bestemt meg for at dette året skal bli bra og jeg skal være den beste jeg kan være og få med meg det jeg klarer å få med meg;)

  Åh.. tenker nedtellingen til McFly er påbegynt??

  SvarSlett
 27. Skikkelig inspirerende å lese om alle målene du har satt deg og oppnådd. At du kan alle landene er helt viiiilt!!!!! haha

  Håper og tror at 2013 bir DITT år. Du virker som ei resurssterk jente, som kan klare akkurat det hun vil :) Stå på, søte :)

  SvarSlett
 28. Regner med at det blir et bra 2013 for deg, Siv! Godt nyttår!! :D

  SvarSlett
 29. Godt nyttår, vakre menneske :-* Jeg må nesten skrive i kalenderen min at du har bursdag snart, slik at jeg husker å komme innom bloggen å gratulere deg;-D

  Jeg gleder meg til å følge deg i dette nye året, jeg <3

  SvarSlett
 30. Skal du til new zealand??? :O Jealous!!
  jeg vil og!

  du er så flink Siv! imponert!

  og jeg gleder meg til å møte deg i mai :)

  SvarSlett
 31. Virker som 2013 blir et super dupert år for deg:) stilig å kunne reise til new zealand og greier:D

  SvarSlett
 32. Så flink du er Siv! Godt nytt år søta! :D

  SvarSlett
 33. Godt nyttår! Wow, ganske imponert over at du kan alle hovedstedene, flaggene og lands beligghenhet, det hadde jeg nok aldri klart å lære meg :P Høres ut som 2013 kommer til å bli et fantastisk år for deg, gleder meg til å lese om det på bloggen din :)

  SvarSlett
 34. Du er en solstråle både å se på og å følge her på bloggen! Du er så fin på alle måter Siv. Og så mange spennende punkter=) Woop woop!

  SvarSlett
 35. Hei du, jeg vet du har bursdag i dag, 4. januar, så du bør skynde deg over til min blogg :-) Tyv-lånte litt fra siden din her, håper det var greit :-)

  SvarSlett
 36. Og jeg ble anbefalt av frodith til å besøke bloggen din:)) Gratulerer med dagen:)) Flott blogg som jeg gleder meg til å se mer av:))

  SvarSlett
 37. Hei,ønsker deg en fin,fin dag på denne helt spessielle dagen ,som er din bursdag -Gratulerer.

  SvarSlett
 38. Gratulerer så mye med dagen ! Håper den blir super, og at du får et kjempebra år ! :) Du må passe deg for å ikke slite deg helt ut, for du virker som et supermenneske :)

  SvarSlett
 39. Godt nyttår! Håper 2013 blir alt du ønsker det skal være ;)

  SvarSlett
 40. GODT NYTTÅR ! :-D Fine mål for både fjoråret og året vi har gått inn i :-) Håper 2013 blir enda bedre enn 2012! :-D

  SvarSlett