13.07.2016

Comeback. Ish

Hei.

Først, her er et bilde av meg, i fall noen skulle ha glemt hvordan jeg ser ut. Selv om ikke dette eeegentlig representerer meg i sommer, ettersom jeg til vanlig er å finne i ullundertøy, uten sminke og med håret i en knute.


Vet ikke hvor mange som enda bruker bloglovin' og derav faktisk får varsel om at jeg blogger, men jeg kjenner at jeg trenger å skrive litt. Det eneste jeg har skrevet siden jeg sluttet å blogge er avisinnlegg, rim, appell og veldig mange facebook-poster. Jeg savner å skrive, og jeg har tenkt mye på blogg. Tror ikke egentlig jeg er tilbake heller, for jeg har ikke så mye tid til meg selv i hverdagen. Akkurat nå har jeg ferie, eller, jeg jobber i uteseksjonen til kommunen, der jeg klipper gress og sånt - og når jeg er ferdig der har jeg heller ikke overskudd til å gjøre noe annet enn hjernedøde aktiviteter. Men akkurat nå har jeg lyst til å skrive litt.

Jeg har flere ganger holdt på å skrive blogginnlegg, spesielt denne våren. Egentlig kunne jeg trengt å sette ord på ting i blant, for det har man ikke tid til innimellom likninger og fysiske forklaringer. Med tunge tankeprosesser og rare tanker, som jeg av og til tenker er egoistiske - men allikevel veldig innafor. Av og til har jeg lyst til å skrive om samfunnet, for jeg har veldig mange meninger. Hallo, ikke redde folk i nød? Mene at hvit hud gir bedre mennesker enn mørk hud? At alle muslimer er terrorister? Det finnes så mange syke mennesker i verden i dag, og med internett skulle man nesten tro de fleste var hjernedøde og at vi alle er egoistiske saikojævler. Det tror jeg faktisk ikke på. Rasistiske og over-nasjonalistiske utsagn kommer ofte av uvitenhet, også kommer de oftere fordi folk bare jatter med i sånne samtaler. Jeg vil aldri være en som bare jatter med.Jeg er mye på instagram, da. Mye. Som i nesten hver dag. Litt fordi jeg liker å ta utsiktsbilder, litt fordi jeg vil skryte av ting jeg har sett. Det er vel det sosiale medier er til for? På instagram har jeg de siste ukene kommet over mange 'gamle' bloggere. Det er så koselig, også fikk jeg enda litt mer lyst til å blogge. Dere finner meg forresten her, om dere også vil se. Av og til poster jeg litt koselige ting, da.

Jeg lager enda videoer på youtube også. Reisevideo til Sveits og Lofoten, også litt sånne tralle-greier. Så fram til jeg skriver neste innlegg, kan dere jo sjekke ut noe av det, om dere vil.

Kanskje har jeg et ekstra stort eksponeringsbehov fordi jeg ikke møter så mye folk i sommer. Også sletta jeg snapchat etter ett års bruk. Bortkasta tid. Den tok 3G, strøm og altfor mye oppmerksomhet. Så nå får vi se hvor mye jeg føler for å skrive framover. Jeg føler iallfall jeg vil prøve noe 'nytt'.

1 kommentar:

  1. Du dukket opp på bloglovin, jeg elsker bloglovin! Koselig å lese fra deg, og spent på det kommer noe mer - følger deg på instagram da!

    SvarSlett