26.12.2013

Romjulstanker

Jeg har tenkt på dere i jula, jeg. Nå høres det ut som om jula er over, men den er vel strengt tatt nettopp begynt. Julefølelsen min var derimot mest tilstedeværende da jeg trengte den som mest, i begynnelsen av måneden, så no bad feelings. Nå er jeg bare pjusken og synes synd på meg selv. Noen må jo gjøre det også, vøtt! Men det stopper ikke tankekverna, folkens, so read on!


Men dere, før jeg legger ut om én skuff i kommoden av tanker og følelser, vil jeg gi en liten oppmerksomhet til Gitte. For hun overraska meg skikkelig på julaften. Da jeg sjekka mailen min, etter å ha åpna gaver og spist god mat, så fant jeg en mail fra Gitte, starring kirkens nødhjelp. Gjett hvem som kjøpte meg ei geit til Afrika til jul, da, dere?! Det hadde jeg ikke forventa. Gitte, tusen, tusen takk skal du ha!! Du er seriøst superomtenksom! Jeg digger deg.

Jeg fikk ei geit av mamma og pappa også. Og kyllinger fra to av vennene mine, Andreas og Nina. Og floating og $$$$ til flybilletter til McFly-konsert og hybelting og mye annet fint fra de jeg er glade i (og som er glade i meg også, heihopp!) Jepp, jeg er bortskjemt, og jeg tror ikke jeg er den eneste...

Jula er til for å sette pris på sånne folk som man er glade i, så: JEG SETTER PRIS PÅ ALLE DERE SOM LESER DETTE. Sånn. Det føles litt bedre nå. Elskpå youuuu, folkens. Skulle ønske jeg kunne gi alle en gigajuleklem. Loveydovey og klisjklasj og sånt. Skulle egentlig synge dere en julesang (som går sånn: "all I want for christmas is youuu," det er sant, det) men så går ikke alltid ting etter planen.

Jula gir god tid til å tenke. Jeg har iallfall følelser og tanker jeg må finne ut av i jula. Og uten noe verdens ting på agendaen i ei hel uke, kan jeg godt si at jeg er på randen til å kjede meg grovt. Jeg er vant til å jobbe masse og sitte i møter, planlegge arrangementer, taler og happenings hele tida. Avtaler må jeg vanligvis planlegge to uker fram i tid. Det å plutselig ikke ha noe å gjøre, det, skjønner dere. Det er ikke helt enkelt. Med på juleferie tok jeg ikke engang med meg biologiboka å lese i.... Å være sjuk gir meg iallfall ei god unnskyldning til å sove mye i stedet for! (Og jeg skylder også på feberørska om innlegget er himla rotete..)

Jeg har ingen planer for jula, men alle dager når jeg kommer hjem er allerede planlagt, det er typisk meg, det. Men nok snakk fra meg, hvordan står det til med dere?? Tell me everything, let's have a good, old chat!

14 kommentarer:

 1. Og vi setter pris på DEG! Du er herlig, Siv. Håper du får slappet av akkurat så mye som du trenger. Ta deg en vel fortjent ferie! Håper du koser deg masse :)

  SvarSlett
 2. Elsk på youuu, Siv flotte! Husk at selv du trenger å slappe helt av i blant ;-)
  Dagene her går til avslapping tett etterfulgt av familie, god mat og annet fint. Gleder meg veldig til kjæresten kommer i morgen <3

  SvarSlett
 3. Veit du kven som gleda meg då eg kom heim til jul? DU! Smart å sende posten heim til mamma&pappa, for det vart fin juleoverrasking! (Om du kjedar deg, og treng julestemning, anbefaler eg hjemme alene-filmane! Må sjå dei kvar jul, og oppdagar nytt kvar gong. Og er ikkje Harry Potter, enten bok eller film, litt juletradisjon?)

  God betring!

  SvarSlett
 4. Å! så fint at du fikk geitene dine og kyllinger også, det er ikke dumt bare det. Når man lever ett liv med masse avtaler og sånn så gir ikke stressnivået seg med det første. Men jeg syns i allefall det er deilig å ha juleferie. Det tror jeg er favorittida mi i løpet av året. Jula er bare en sånn god fin tid hvor alle er glade og gleder seg og tenner masse lys og spiser boller (Egetnlig vet jeg ikke om folk spiser noe mer boller i desember enn ellers i løpet av året, men jeg føler at folk gjør det)
  jeg har det fint altså. Akkurat nå er jeg i bodø og i morgen drar jeg hjem til vadsø. Gleder meg. Jula har vært fin i år. Vi jobba på folkets hus med å ordne litt jul for de som kanskje ikke har det så greit og hadde engelsk jul på 1.juledag. Det var fint. Jula er fin men jeg er klar for å dra nå!

  SvarSlett
 5. OG! God bedring. Håper du får en fin romjul!! !

  SvarSlett
 6. Så bra at du fikk noen geiter! :D Og ja - jeg er også veldig bortskjemt, føler jeg selv iallefall. Jeg setter skikkelig skikkelig pris på deg også, og jeg tror det er like greit at du har juleferie nå, for det høres ut som at du virkelig trenger å slappe av ;)

  Med meg står det bra til, i dag skal jeg feire mini-jul en gang til, også skal jeg muligens ut på noen festligheter. Det var jeg faktisk i går også. Nei, vet du? Akkurat nå er det ikke så mye å fortelle, jeg sitter mye stille og feirer jula kjempegodt, for å si det på den måten.. :P

  SvarSlett
 7. Elsk på you too! :-) Håper du har en fin romjul, selv om du ikke har noen planer for den!

  SvarSlett
 8. Åå, stakkars - god bedring!! Håper du blir frisk til nyttårsfeiringa kjære deg <3

  Det var jo midt i blinken med geiter i gave for deg, hihi, så omtenksomt! Og masse andre fine ting du fikk, det er jo bare herlig med julafta :)))

  Eg har jo for det meste fått penger til behandling, og det er jo heilt fantastisk. Men fikk eg eit armband av min kjære, og så fikk eg ei michale kors lommebok av pappa! Så eg er veldig fornøyd :)

  SvarSlett
 9. Klem til deg også! Du er flott :) Og så hyggelig at du fekk både geiter og kyllinger! Her går det veldig fint, slapper av og nyt ferien. Deilig å tenke på at eg har fri ei heil veke til! Wihuu!

  SvarSlett
 10. Eg veit AKKKKURAT korleis du har det. Som eg har fortalt deg hadde eg enormt mykje opplegg før jul, designoppdrag i hytt og vér, og sjølv om eg var rimeleg sliten og klar for ferie i byrjinga - kunne det for min del snart ha vore kvardag igjen. Eg likar å ha litt å gjere, tenkjer alt for mykje når eg ikkje har noko anna å tenkje på, eg likar eigentleg kvardagsmagi! No har eg det verkeleg ikkje ille då. Bra eg har ein header å teikne litt på når eg er her på hytta! ;)

  SvarSlett
 11. Det er viktig å gjøre ingenting litt også Siv, og ligge å kjede seg er lurt innimellom, det kan komme en del GODE tanker av det også..Kreative :-) Og man får mye rare tanker i sånne juletider, jeg er så enig atte :-) Men åååå så glad jeg ble for at du fikk noen geiter og kyllinger til jul, og litt penger til ny Mc Fly -konsert :-D For det trenger du innimellom slagene med politikk og jobbing :-) Ha en herlig romjul finingen :-) Klem <3

  SvarSlett
 12. God, god jul!
  Håper julehøytiden har vært fantastisk… Og at det kommende året blir kjempe bra ;)

  SvarSlett
 13. Jeg elsker jula, mange føler den er over da julaften er forbi men jeg føler jula varer mye lengre. Jeg elsker romjula, den fineste tiden på hele året. Jeg kjeder meg veldig sjeldent, men jeg liker å ha rolige dager - hvor man kan lese en spennende bok eller sette på en fin film/tv-serie. Jeg så for noen dager siden Frost eller Frozen som den heter på engelsk. En ny Disney film, som faktisk er inspirert av Norge. Anbefaler virkelig den. Veldig fin :)

  SvarSlett
 14. Så utrolig fine gaver! virkelig!

  SvarSlett