25.08.2013

Tourists in West Australia

Varsku her! Jeg har fått smaken på å dele sommerminner via levende bilder, så her er film nummer tre av fire fra Australia. På programmet denne gangen: surfere, BBQ, hunder, grisunger, naturfenomener og svææære trær. Woopwoop!

25 kommentarer:

 1. For en koselig måte å dokumentere reisen din på! Blir glad av å se på og får veldig lyst til å reise selv :)

  SvarSlett
 2. ååh, så fint!! misunnelig!

  SvarSlett
 3. De trærne var kule, og siden vi er inne på det; håret deres er jo rikitg lekkert da! Og jeg skal subscribe hvis jeg ikke har gjort det før ;)

  SvarSlett
 4. Dere har virkelig opplevd og sett mye! Video er finfint selv om jeg er mest glad i å ta bilder.

  SvarSlett
 5. Herlig film Siv :-) Du har fått sett mye :-) Deilig med land med mye vær, og du er vel vant til det på alle mulige måter :-D Jeg synes det er knall jeg også, deilig å merke været :-) Skikkelig fine grisunger forresten :-D Og jeg har sagt det før, men sier det igjen, så koselig med søsteren din og deg, at dere er så mye sammen. Det er virkelig verdt noe, hvis dere fortsetter å være det :-) Ha en fin uke :-) Klem

  SvarSlett
 6. Fin, fin video. Det virkar som du/dere har fått opplevd mykje.

  SvarSlett
 7. aww, for en herlig og idyllisk video :D Den hunden var jo bare bedårende!
  xx Siri

  SvarSlett
 8. Nei, Siv.. Nå har jeg vært fraværende igjen. BEKLAGER!
  Jeg følger jo med da, jeg bare glemmer å legge igjen et lite spor...

  Det ser i alle fall ut som at du har hatt en SUPERDUPER sommer! Elsker videoene dine! Da får jeg jo sett litt av verden i år allikevel ;D
  Gleder meg til resten!
  Skulle kanskje tro det var litt varmere i Australia på denne tiden, no?

  Igjen, tusen takk for kortet! Det henger på kjøleskapet! :D

  PS! Delen om toalettet fikk meg til å le. Bare litt. Lover!

  SvarSlett
 9. Piggies! Så søte de var, hundene også. Bodde dere hos familie eller noe slikt? Herlig med nok en video :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepsi pepsi! I Aus bodde vi (når vi ikke overnatta på hotell og sånt) hos venner av gamlingene, mens i NZ bodde vi ei uke hos familie, og resten av tida på forskjellige hoteller! Woop!

   Slett
 10. Ser ut til at du har en fin tur :)
  Ps, send meg adressen din på email, så sender jeg Magnhild-boken :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Boken er sendt! Håper du blir fornøyd :)

   Slett
 11. Koslig film, gleder meg til å se den siste :-) aww, hund, grisunger, sjø, deg, kule trær, hva er det å ikke like? :-D

  SvarSlett
 12. Åå så fin film! Søteste griseungene! Hihi!

  SvarSlett
 13. Hehe så gøy! Jeg hadde aldri gått 40m over bakken på den brua der! litt høydeskrekk da vet du! Men alt sammen så jo veldig gøy ut da!:)

  SvarSlett
 14. Ååå de skjønne dyra da! Surfing må være utrolig gøy.

  SvarSlett
 15. Hahahah! Siv, du altsaa. Jeg har nok nevnt det ett par gang, men du var jo paa ferie da, saa det kan godt vaere derfor det har gaatt deg husforbi.
  Guatemala er forrestern ett eget land, men det grenser opp mot sor-mexico.
  Jeg kan saa klart ikke se vidoen paa den pcen, men jeg er sikker paa at du hadde det helt fantastisk!! og at det er fint. ihihih! hahah! KOIS!

  SvarSlett
 16. Ser ut som du har sett og opplevd mye morsomt :)

  SvarSlett
 17. Nok en gang annerledes og såå fint. Litt gammeldags, men så morsomt! Nyyydelig =D haha du må nesten lage en egen versjon av den sangen da "My hair is on fiiiiiiiiiiiire, my hair is on fiiiiiiiire" :P

  SvarSlett
 18. Enda en film, jeg liker det! Liker at du har fått smaken av levende sommerminner heheh. Må si jeg ikke akkurat forbandt Australia med regnjakker og sånt, men det var kanskje .. vinter eller noe der? Anyways, spennende! :D (Nå har til og med jeg klart å somle meg til å dele levende sommerminner.. omsider! På slutten av august.... aldri for sent, hehhh.)

  SvarSlett
 19. Herre, så herlig! Så koselig å lage sånne filmer! Du er fin du! Tusen takk for fiine fine kommentarer, jeg har vært/er altfor fraværende på bloggfronten om dagen, men leser alt !! :)

  SvarSlett
 20. Vet det var vinter der når du var der..men hvor kaldt var det egentlig?? Ser ut som en FANTASTISK reise..så kjekke videoer Siv! Jeg synes engelsken din er søt btw "your hair is on fire" jeg digget den da..;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Altfor kaldt :( Hehe! Tror det kom mest av at vi hadde forventa varmere vær, men vi kom også i ei av de kaldeste tidene de har hatt. Det var -14 på Tanzmania; selv om vi ikke var helt der nede, og nådde heller ikke sånne drastiske temperaturer, sier det litt om hvor kaldt de hadde det. Det var iskaldt om morgenene og kveldene, men det ble straks varmere når sola kom opp!

   Slett

 21. Så fin video Siv! Og Veronica S tok akkurat ordene ut av munnen på meg, - du har den søteste engelsken! ;)

  SvarSlett