17.08.2013

Taking on Australia | The Norwegian way

Det er så gøy å kunne vise reisen min til dere på annet vis enn gjennom ord og bilder - dette er levende bilder, folkens! Det er faktisk kult å redigere video; jeg begynner å få teken på det. Nå håper jeg bare at dere liker den, for det er jo på en måte det som er kult!

31 kommentarer:

 1. Virker som dere har hatt en kjempefin tur :D Morsomt med film, er det noe du ikke kan? Blir så fasinert av britisken din, den er så grym og fin. Du har det vel i blodet, så skulle jo bare mangle.

  Sv/Tusen takk fine Siv! Vi må vel kunne få fiksa ett møte igjen en eller gang! :D

  SvarSlett
 2. Enig med Renate - det ser ut til at dere har hatt det kjempebra! Og videoredigerigen har du jo fått dreisen på også :) Hvilket program bruker, du, forresten? Mener å huske du skrev noe om at moviemaker ikke er helt tilfredsstillende, og jeg er veldig enig og vil gjerne høre om alternativer! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er faktisk Movie Maker enda! Prøvde å finne noe annet, men tror Movie Maker er det beste man får gratis - og det funker jo fint om man bare øver seg på å bruke det rett :D

   Slett
 3. Hæh! virker koselig! I think I'm stuck! ahhahaha! artig!
  Jeg syns du har fått dreisen på redigering i allefall. Øvelse gjør mester, er det ikke det de sier? synd det ofte kan være ett pes å øve...
  Hvorfor er egentlig den pieren så lang? Hva er formålet med det, eller er det bare bygd for turistenes del liksom? Å hva er greia med toget? hahahha, jeg døde xD
  Syns det er skikkelig koselig at du deler med video og ikke bare bilder, gjør det faktisk litt mer personlig!! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Grunnen til at den er så lang, er fordi stranda er HIMLA grunn. Så når fiskebåtene skulle levere fisk, måtte de lage en molo som gikk såpass langt ut at det begynte å bli dypt! Toget.... hm. Det var vel originalt for å frakte ting til og fra båtene (men før var det et liiitt annet tog), mens det nå er for turister som ikke orker å gå!

   Slett
 4. super og morsom video :D De fiskene var jammen meg svære og ikke minst skumle :o

  SvarSlett
 5. So cooool! Likerlikerliker

  SvarSlett
 6. Filmene dine er så herlige! Så kjekt å se! Hvilket program bruker du til å redigere filmene dine i? :-D

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er faktisk Windows Movie Maker!!!

   Slett
 7. Så kult og spennende :D <3 Er det du som spiller på ukulelen? :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha, det er faktisk ikke meg! Det er tremenningen min som spilte det inn for meg, før jeg begynte å spille selv :D

   Slett
 8. Herlig :) Nå føler jeg at jeg har VÆRT en liten tur der nede ;-) FInt å få se levende bilder også da :) Og jeg må si det må være herlig å ha en søster så nærme i alder. Jeg vet jo selv hvor mye det har hatt å si for meg med en søster som betyr så mye :-)

  SvarSlett
 9. Dette har du dreisen på ja, supersjarmerende film=) virker veldig fint der. Veldig moderne? Kan du sammenligne det med et annet land eller er det noe helt for seg selv på alle måter?:P Og dukker resten av familien din som du besøkte og hadde med deg opp på filmene senere?=)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ooooo, vanskelig spørsmål! Australia... er Australia! De vil liksom IKKE ha noe med Amerika å gjøre, så kanskje er det litt England, men det minner meg så absolutt ikke på England. De er noe for seg selv! Og søsters er med i alle filmer, mens mamsen og papser er med i småklipp. De er med helt i slutten i den første filmen, de går foran oss i byen! De vi besøkte tror jeg ikke blir med, for da må jeg ringe rundt å spørre om lov, og det orker jeg ikke, hahaha! xx

   Slett
 10. // ååå. man gjør liksom sånn "//" når man svarer uten å skrive sånn rs eller sv eller hva det er alle skriver. hahah! syns det er så kleint. "//" ser mye freshere ut! hoho!
  AHAAA! Ok! man det er jo greit. Hahah! Det må jo være mye mer givende å gå enn å ta tog, da får du jo se alt i dtit tempo... pluss at det sikkert er billigere også. haha! KULT!

  SvarSlett
 11. SV: Jeg vet ikke hvor lenge jeg blir i Trondheim enda :) Både jeg og kjæresten har et år igjen med studier, og etter det blir vi boende der vi får jobb! Men vi har selvfølgelig kjempelyst å forbli i Trondheimsområdet :) Hadde vært arti å møtes, ja! :D Wee

  SvarSlett
 12. Så interessant å se på :D Fikk lyst til å reise jeg :) Digger at du bruker film!

  SvarSlett
 13. Syns det er kjempemorsomt at du lager film fra turen deres, veldig morsomt å se på ! :-) keep up the good work (Y)

  SvarSlett
 14. Herregud så gøy det er å sjå levande bilder! Har fått meir og meir sansen for småfilmar som måte å vise fram ting på. Kanskje eg skulle skaffe meg analogt filmkamera også? Haha, neidå eg har vel nok kamera. Men å filme litt småsnuttar får eg så lyst til, spesielt frå reiser og liknande! DU ER SUPER SIV!!! Litt godt å ha deg tilbake i internettverda også!

  SvarSlett
 15. Du er så søøt! Jeg har passet på å fått filmet litt nå mens jeg er i Thailand og håper på å få satt det sammen til en liten video når jeg kommer hjem! Det er jo så gøy å se tilbake på også! :D hihi

  SvarSlett
 16. Jeg elsker reisevideoer! Ser ut som du har dreisen på det også! Gleder meg til å se mer ;D

  SvarSlett
 17. Kjempekul video! elsket skilpadden. Tenkte med en gang på Finding Nemo, haha.

  SvarSlett
 18. Hihi, dere er så søte, jenter! <3 Digger dialekta di, Siv. Og Australia ser fett ut! Dit MÅ jeg en gang!

  SvarSlett
 19. Kult! Jeg liker å se filmene du har laget, inspirerer meg til å dra til steder og filme litt selv også. (Hadde jeg bare klart å somle meg til å legge ut noen klipp fra min tur i sommer og så hadde jo det vært noe, heheh. Er så rart å sitte med de klippene nå som det er så lenge siden liksom...)

  SvarSlett
 20. Du har helt rett - det er en utrolig mye kulere måte å vise frem ferien på enn med bilder og ord! :) Utrolig kul video!

  SvarSlett
 21. Ville bare innpå å si at ja jeg lever, og ser at jeg må igjennom en hel del nydelige innlegg i helgen;) Så skal kommentere ordentlig snart;) Gleder meg til å lese om Australia turen din!

  SvarSlett
 22. Du er flink med redigering og eg gler meg til å sjå meir :)

  SvarSlett
 23. Syk grotte! Så jo kjempe morsomt ut:)

  SvarSlett
 24. Hahahahahha! artig!

  SvarSlett
 25. ÅÅh spennende da! Var i lignende grotte i Mallorca faktisk..fascinerende!

  SvarSlett