19.05.2013

Stuff bought with money

Ingen utenlandstur uten skikkelig rosablogging etterpå. Dere vet - når en skotte først har brukt penger. Nei, tror ikke det finnes noe uttrykk som går sånn... Før englandsturen, hadde jeg skrevet ei liste over ting jeg skulle ha tak i. Men hver eneste gang jeg er der borte, blir jeg lurt til å kjøpe mye mer enn det jeg egentlig trenger. Ting er jo så billig, sjø...Jeg har allerede lært meg en god del ukulele. Det er gøy å lære seg noe nytt i blant, spesielt når man får det til på noen av de første forsøkene! Merch fra konserten var obligatorisk, så det kom i tillegg til den beregnede tusenlappen fra shoppinga. Men jeg vil vel egentlig si at det var verdt det. Verdt det, verdt det, verdt det. Åh.

38 kommentarer:

 1. Ukulele er kult! kjøpte selv en i mars og har spilt ganske mye på den. Men hvor fikk du tak i bag til den? kjøpte du det i lag med ukulela? for det trenger jeg til jeg drar hjem!!
  Sånn ryggsekk har jeg også lyst på. Har sett på noen fine på nettet, men jeg orker liksom aldir å bestille heller. Blir alltid ås mye stress! LoL! så lat er jeg.
  Heheh! Merch er en selvfølge, jeg kjøpte mer merch enn jeg hadde planlagt når jeg dro på mcfly konsert. tror kanksje det hadde holdt med en tskjorte. Men men, kul er man jo bare en gang! ;)
  Du er i allefall MYE flinkere å beherske deg med shopping enn det jeg er. Det er i allefall sikkert. Bare 1000 kroner på shopping? CREDS!!!!!

  Håper du hadde en fin 17.mai forresten! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Den kom med i kjøpet! £20 for ukulele og bag, det må jeg si var riiimelig bra, ikke sant? (Selv om jeg ikke tror bagen kommer til å holde særlig lenge..) Men jeg vet at bag kom med ukulele hos ukulelehuset også! Håper du får tak i!! (Og bagen kjøpet jeg på primark!)

   Slett
 2. Jeg synes det er veldig gøy å se hva slags skatter folk har funnet i andre land. Liker spesielt ukulenen din. Helt fantastisk fiin!

  SvarSlett
 3. Ååh, så mye fint! Merker at jeg har veldig lyst på en tur til England snart. Hvordan var konserten? :)

  SvarSlett
 4. Fekk kort frå deg i går, vart skikkeleg glad! Og det du skreiv om sekken stemmer akkurat;)

  SvarSlett
 5. Hihi, ukulela mi er òg kvit!

  Det er lov å bruke litt meir pengar enn planlagt når det er slike høve.

  SvarSlett
 6. Å, så mye fint! Ukulelen for eksempel <3 Og det er lov å kose seg litt ekstra av og til :)

  SvarSlett
 7. Åh, nå fikk jeg lyst på godteri, altså!!;-D Og for en fin babygitar du har kjøpt deg(det er det jeg kaller det, ja:-p). Det er lov å unne seg litt ekstra i ny og ne, vettu!

  Ser hvertfall ut som du har hatt en fin tur, og intet er vel bedre enn nettopp det?:-) Håper at du kosa deg massemasse på konserten!:-D

  SvarSlett
 8. Man bare MÅ shoppe litt når man er utenlands, det er jo så mye der som ikke er her :-) Og man bare MÅ blogge litt om det etterpå, helt klart. Du er ikke det minste rosa likevel ;-) Tusen takk for kort :-) Ble glad som en lerke jeg over å se det lå post i kassa mmi, og så dagen før dagen før bursdagen min, var nesten som en bursdag-gave, enda du ikke visste jeg hadde bursdag 18. :-) Det var kjempekos, post i kasse er koselig :-) Håper konserten var som forventet der, og håper 17. mai også var bra :-) Neste gang du er innom Oslo, og ikke bare på flyplassen, så må du si i fra :-)

  SvarSlett
 9. Så gøy med ukulele! Jeg kjøpte en for flere år siden og lærte meg å spille, nå har det derimot gått litt i glemmeboka.. Kanskje jeg må ta den fram igjen? :)

  SvarSlett
 10. Haha, det er alltid gøy med nye ting! Og du vet, når man er på tur, så har man lov :)

  SvarSlett
 11. Regner med du skriver om konsertopplevelsen senere? Gleder meg til å lese!
  Ukulele er kult da! Spesielt hvis man får den til :D Hadde vært kult hvis du la ut en film der du sang og spilte ukulele :D:D:D

  SvarSlett
 12. Så innmarri fin ukulele og sekk! <3 Når du liker et band så godt som du liker mcfly, er det selvfølgelig nødvendig med litt merchandise :-)

  SvarSlett
 13. Så herlig! Ukulele, så gøøy! De gir så søt lyd også må det jo være kjempegøy når du får det til og - naturtalent! :P

  SvarSlett
 14. Der er vi i alle fall helt motsatt, for å shoppe på ferie er noe av det beste jeg vet!! :D :p

  SvarSlett
 15. Ukulele er kult, skulle hvert morsomt å kunne. Men jeg får nok holde meg til gitaren og prøve å bli bedre på den først og fremst :P

  SvarSlett
 16. du hadde kjøpt mye fint! Ukulele, wiii :D

  SvarSlett
 17. Det blir alltid kjøpt litt mer enn man hadde planlagt, ihvertfall når man er på reise ;) Utrolig søt ukulele! Har ei selv med svambebob-motiv! Har ikke lært meg så mye ennå, men skal prøve ut litt mer etterhvert. Virker som du har kjøpt masse kult og godteri er faktisk obligatorisk!

  SvarSlett
 18. Så mye gøy! Den sekken var knallfin=)

  SvarSlett
 19. 20pund er jo ingenting for ukulele. Jeg betale 900kroner for min, men jeg kjøpte en virkelig god ent. Skal sjekke på noen musikkbutikker før jeg drar hjem. Er livredd for å ødelegge den!
  De har noen kjempe fine på asos.com, men jeg kjenner liksom at jeg trenger det ikke selv om jeg har lyst på det. Livet altså...

  SvarSlett
 20. Materalistisk glede skal man ikke undervurdere haha :D Ser ut som du har gjort noen gode kjøp der borte! Selv er jeg "dårlig" på å kjøpe ting når jeg er på tur. Tenker liksom ikke på å kjøpe ting med meg hjem, tror jeg.. Eneste jeg fikk med hjem fra London var en genser med "London" på heh. Slo skikkelig på stortromma da ja!

  SvarSlett
 21. åååh fristet skikkelig med litt godteri nå :D

  SvarSlett
 22. TUSEN tusen takk <3

  ;)

  SvarSlett
 23. Åhåhåhåhåhå, herre. Leste det forrige innlegget. Jeg er på knærne etter England etter London-turen vi hadde tidligere i år. Jeg vil veldig gjerne reise litt utpå landet, eller vekk ifra storbyen, og oppleve litt mer erkeengelske plasser. Kanskje Wolverhampton var mer slik?
  Det hørtes ut som litt av en tur dere har vært på! Åh, vil så gjerne reise jeg og!
  Primark er et lite stykke himmel (med så-og-så kvalitet, men likevel).
  Smuud måte å snike dere unna inglishinderne på konejakt.

  SvarSlett
 24. Så gøy! Kjekt og sjå at du shopper litt du også, hihi.. ;)
  Så kul ukulele, håper vi får se ein videosnutt der du spiller på den!

  SvarSlett
 25. Gøy med shopping!
  Og enig i at det er billig her, alle nordmenn jeg kjenner her borte sier veldig ofte om ting; Det jo gratis jo! Haha...

  SvarSlett
 26. Åååh. Ikke snakk engang. Jeg er redd for å dra tilbake til Storbritannia fordi jeg veit jeg kommer til å bruke alt for mye penger på primark og superdrug. HJelp.


  Og du, takk for de koselige kommentarene! Er så gøy å komme tilbake til slikt! :)

  SvarSlett
 27. ÅÅÅÅÅÅH, Hvordan var konserten Siv?? Alt du hadde forventet?
  Merch ER obligatorisk..sånn seriøst.. jeg har 7 Lady A tskjorter + mer annet Merch.
  Ukulele<3 den var søt.
  English sweets<3

  SvarSlett
 28. Åh, ukulele! Det har jeg så utrolig lyst til å lære! Jeg prøvdemeg litt da jeg var hjemme hos foreldrene mine sist sommer, og lærte ganske fort hvordan en kunne spille en og en note (som blir tilsvarende å spille med en fing på piano), som Harry Potter-themet. Satser på jeg får lært meg litt mer i sommer, og hvis jeg er god nok, må jeg jo bare kjøpe meg en ukulele hvor enn det er jeg ender opp i høst :)

  Elsker McFly-toppen! Den var utrolig mye kulere enn så veldig mange typiske merch-topper! :D

  SvarSlett
 29. Det er alltid mer morsomt å shoppe i utlandet! Jeg var i Polen i helga, og der var det billig!! så da ble det noen bukser, t-skjorter og veske! Kjøpte du ukulele - så kult! Det har jeg litt lyst til å lære å spille!!

  SvarSlett
 30. Åh, ukulele! Det er fine greier, det. Og sekken! Og sjokolade! Og Mcfly! <3

  SvarSlett
 31. Åh så mye fint :) Jeg har også ukulele, prøver å klipre litt på den i blandt men er ikke noe god. Pappa derimot han må være den beste på ukulele i hele norge, og så eier han sikkert sånn 7 stykker også :P Æææh, jeg fikk skikkelig lyst til å gå på primark etter å ha sett bilde av posen! Jeg-elsker-primark!

  SvarSlett
 32. Artig med ukulele da! :) - og så mye godteri. Namnam! :P

  SvarSlett
 33. Ukulele er jo rått! Så søt sekk!:) Godteri så ikke feil ut nå!! Høres ut som du har hatt en ganske så fin tur da:)

  SvarSlett
 34. Så mange fine ting :D
  Når ein er på ferie så er det lov til å kjøpe ting :)

  SvarSlett
 35. Jeg meddeler at mye av godteriet mitt allerede er borte...

  Nå har jeg ikke spist alt selv da, har faktisk gitt bort mye i gaver, sjø.. Desverre :(

  Men værde' - JA! :D

  SvarSlett
 36. Man skal kose seg på tur og iallefall når utvalget er større og billigere enn hjemme! Lite klesshopping, så flink der er du iallefall flink;) sjokkerer meg ikke at du får det til raskt nei, kommer vel en sangsnutt med litt spilling her snart da?;) Lykke til med skoleinnspurt!

  SvarSlett
 37. Åååå den lille gitaren (okay ukulelen da) var supersøt. og hey.. sukkerkick, no? ;) I want chocolate!!!!!

  SvarSlett