21.12.2009

Typisk 21. desember!

Hei alle dere hyggelige lesere!

I dag dro gamlingene på byen, så jeg og lillesøster har huset for oss selv! Godt ikke å bli maset på hvert sekund!!

Pengene har fløyet ut fra mobilen, og jeg aner ikke hvor de har tatt veien… Hm!
Jeg betaler nemlig kontantkortene selv, og må da passe på ikke å bruke alt for mye. Er ikke noen rikmann, nei!


DRØMMELOGG

1 - Noen av guttene i åttende, niende og tiende skulle ut på båttur i en liten båt som målte 17 fot. En av fedrene skulle være med. Guttene ville ikke ha med jenter, for de ville bare syte og klage. Gjett hvem som snek seg med? (ikke skjønner jeg hvordan det var mulig, for det er liksom ingen gjemmeplasser xD)

Jupp, jeg snek meg med. De dyttet meg på havet, noe som var FRYSE kaldt! Men jeg klaget ikke, i motsetning til dem. De turte ikke å hoppe utti, så vi måtte snu og dra tilbake til land!!! HAHA.


2. - ½ av McFly og ½ av Busted kom på besøk i MITT hus! Det var bare oss 5 i huset. Jeg satt i en stor sofa, med James til venstre med Charlie bortenfor. Tom og Danny satt i en mindre sofa til høyre.

Busted spilte en sang, og jeg satt og ventet på McFly’s tur. De spilte en rolig sang med harmonier, men jeg klarer ikke å plassere den som en sang jeg kan… Kanskje det er en av de nye som kommer ut i 2010?!

McFly gikk ut på kjøkkenet, så jeg tok opp min lille acer (som jeg verken eier eller vil ha!) og twittret. Jeg skrev blant annet til @tommcfly ”thanks for visiting me, it was great fun!! And I’m really appreaciating it!”

James kikket over skulderen min for å se hva jeg skrev på twitter. Han så vel hvor mye jeg hadde skrevet til, og om McFly, for han spurte ”er du størst fan av Busted eller McFly?” (jeg hadde ikke gitt uttrykk for hvem jeg likte best, bare at jeg digget begge). Svaret var som følger: ”well, I have a giga or so with pics of McFly, sooo…”










Klart er jeg mye større McFly-fan enn Busted-fan!!! Punktum.



Og er det bare Adriane og Aggy som vil la meg lese bloggen deres?
Flere som betaler kontantkort/abonnement på mobilen selv?

Siv

xxx

1 kommentar:

  1. Haha :- )
    Jeg er enig me deg, McFy er beeest, selvom Busted er også braa : DD

    SvarSlett