24.09.2010

This is me

Nå som lesertallet har skytt til over 600 for første gang, synes jeg det er på tide å ønske alle mine nye leserne velkommen!
Jeg heter da Siv, for dere som ikke har fått det med dere, og er enda 15 år gammel. Det endrer seg derimot den 4. januar ;)


Hvordan skal noen andre kunne elske deg før du elsker deg selv?¤ Dere burde vite at jeg er sprøøø etter det Engelske bandet McFly. Søk dem opp, eller les litt her og der om dem på bloggen.
¤ Jeg har også et snev av vampyrmania. Alt fra "The Little Vampire" til "House of Night" og "Twilight".
¤ Gitar er et instrument jeg elsker å bedrive tida mi på. Om dere vil høre mine amatørinnspillinger, så er de å finne HER.
¤ Jeg ELSKER å lese; alt fra skjønnlitteratur til historiebøker. Men i det siste har det blitt til bare et par bøker i måneden...
¤ Pappa er fra Storbritannia, så det fører til at jeg er både litt engelsk og walisisk, men mest skotte.
¤ Jeg banner ikke, og foretrekker samtaler uten banneord. Det kan bli mange forskjellige ord, for jeg er en ganske så god snakker!
¤ Og til slutt skal jeg si at jeg elsker tilbakemeldinger, til og med negative (til en viss grad), for da vet man i det minste hva folk mener!

Er det noe annet dere lurer på? :)

Siv
xxx

1 kommentar:

  1. Hadde en anelse om at din far var britisk da jeg så etternavnet ditt - utrolig stilig! Skulle ønske jeg også hadde aner fra England. Er SÅ enig i det med å foretrekke samtaler uten banneord; det må da gå an å føre en normal samtale uten å bytte ut ord med stygge.

    Liker bloggen din godt, jeg, og synes det er flott at du forteller så bra om deg selv!

    SvarSlett