02.01.2014

Heisann, 2014

Godt nyttår, fintfolk! Jeg starta året med nytt utseende på bloggen, jeg! Og det alt takket være superflinkesnille Johanne. Det var hun som laga den forrige headeren, og nå har hun laga meg enda en superfin en! Den gamle kan dere se her om dere ikke husker hvordan den så ut, hihi. Johanne er amazing!Jeg har fått meg nytt sånn sidebilde-av-meg også, og det var det Evelyn som mekka. Og når jeg først er i takkinga, må jeg også sende en stor takk til Sissel-Johanne. Fordi hun sendte penger til WWF i mitt navn. Sinnsykt najs nyttårsgave. Takk, Sissel-Johanne. Du er kul!

2014 er bra allerede. Det er noe med meg og et nytt år; alt virker plutselig så positivt så snart vi bikker over i ny januar. Da kan jeg konsentrere på våren og se framover, i stedet for bare å se jula og tenke "jada, etter ferien". Dere vet, konsentrere på nyttårsforsett og sånt. Jeg har ikke egentlig tro på at man bare kan endre seg ved et nytt år, for man kan gjøre seg til en bedre versjon hele året. Men jeg liker at man har en startdato som er litt offisiell og sånt.

I år skal jeg være skikkelig mainstream: trene mer, konsentrere mer på skolearbeidet, slutte med iallfall én dårlig vane også gjøre mer av det som gjør meg glad. Kjedelige forsett, men det er fokuset denne våren! Har dere noen nyttårsforsetter eller fine planer for året, folkens?

24 kommentarer:

 1. Det har jeg vettu... Jeg har skrevet om de på bloggen :) så fantastisk design... Blir inspirert av deg og disse herlige folkene! ❤️

  SvarSlett
 2. Det første jeg tenkte var: Wow! skikkelig kul header! og hahah! søt figur av deg!
  Jeg er helt enig med deg, at det er litt med det å starte ett nytt år! Det er bra og ha en offisiell dato til å hvertfall ha tanker om ett bedre liv.
  Jeg har ikke tenkt ut noen eksakte nyttårsforsett, men jeg har tenkt mye på... var det Gandhi som sa det, mon tro "Be the change you want to see in the world" og har bestemt meg for å leve mye mer miljøvennlig i forhold til mat og produkter jeg kjøper og i allefall gjøre mer bevisste valg. Jeg vil også trene mer, men det visste jeg jo at jeg skulle med en gang jeg kom hjem. Jeg vil også spille litt mer musikk foran folk og ikke bare for meg selv, også hadde søstra mi ett fint nyttårsforsett som jeg også har lyst å prøve: Å ikke kommentere andres kropper, så kanskje bli flinkere til å akseptere at alle ser forskjellig ut? Heh!

  Godt nyttår, Siv!!! :D Klem!

  SvarSlett
 3. Godt nyttår! Liker den nye headeren og den søte figuren :)

  SvarSlett
 4. Så fin header og bilde! :)

  Mine nyttårsforsett er å trene; sidan eg skal gifte meg i august vil eg sjå SMASHING ut!

  SvarSlett
 5. Tegningen av deg var superfin! Jeg har faktisk en del, og kanskje jeg skal dele dem på bloggen.. :)

  SvarSlett
 6. Så fin bloggen ble :) Den er ikke så mainstream, selv om kanskje forsettene dine er det ;) For min del så har jeg enda ikke tenkt over hva jeg vil ha ut av 2014. Jeg tror kanskje jeg skal lage meg en liste med flere ikke-så-vanskelige-å-nå mål, så har jeg mye jeg kan glede meg over :) Også skal jeg gjøre som jeg akkurat leste hos supermarie: lage en krukke hvor jeg putter minner gjennom året! :D

  SvarSlett
 7. Kjmepefin bloggfornying!
  Jeg har ingen store planer for året, men ønsker generelt å få gjort nye ting og bruke det godt :-)

  SvarSlett
 8. Godt nyttår! Så fin bloggen har blitt :D

  Mine nyttårsforsett går litt i det samme. Trene, skrive mer, være mer positiv, lese mer, alltid sette av tid og mulighet til nye eventyr osv. Skal gå inn for å gjøre 2014 til det beste året noensinne! xD

  SvarSlett
 9. Så flott det ser ut her nå, dette kledte bloggen! Lykke til med nyttårsforsettene dine. Jeg har ikke begynt å tenke på hva mine nye skal være enda, men det er vel snart på tide.

  SvarSlett
 10. Godt nyttår! Kjempe fint nytt design!:) Man har vel alltid mange planer, er vel det om man klarer å holde de som er vanskelig! Jeg har ingen forsetter, men må nok ha en liten shoppestopp etter en litt travel jul! Det skal bli godt for både lommebok og sjel tror jeg nå :)

  SvarSlett
 11. Godt nyttår til deg! Nå er det lengesiden jeg har vert innpå selve bloggen din. Jeg har endelig en data! Har bare brukt bloglovin sin app og lest via den.. Tregt og kjedelig. Headeren din var kjempe fin, og bildet av deg også!
  Jeg satser på 2014 blir året hvor jeg blir flinkere å spare penger, sånn at jeg snart kan kjøpe meg ny bil!
  Håper alt står bra til med deg :-) Hilsen en som ikke har vert så flink å kommentere på bloggen din den siste tiden..

  SvarSlett
 12. Godt nyttår, fineste Siv! Likte det nye utseendet. Bloggnavnet ditt er sykt fint forresten.
  Nyttårsforsett er å trene mer, gjøre en hel haug av DZP-mål og bli snillere og mer positiv. Huffameg, haha.

  SvarSlett
 13. fin design! og godt nyttåår :)

  SvarSlett
 14. Heisann fine Siv. Nydelig nytt design på bloggen din! Håper 2014 blir et superbra år for deg, gleder meg til å følge boggen din videre!! Jeg holder på med å mekke nytt design på min egen blogg...men tar litt tid..

  SvarSlett
 15. Den nye headeren din er lekker!

  Nyttårsforsettet mitt er å være snillere med kroppen min. :)

  SvarSlett
 16. Nå var det skikkelig fint her! :)

  Jeg har vel egentlig ingen nyttårsforsett, driver på med en bachelorinnlevering som opptar all hjerneaktivitet for tiden ;)

  SvarSlett
 17. Fint nytt utseende :) Godt nytt år, håper du har hatt en strålende jul!! Jeg har ikke så mange nyttårsforsetter, bare bli enda flinkere til å trene og ta vare på helsa!

  SvarSlett
 18. Godt nytt år, og gratulerer med "ny" blogg! :)

  SvarSlett
 19. Godt nyttår! :) Selv har jeg aldri likt tanken på at dette må være begynnelsen på en ny start, og har aldri hatt noen særlig forsett. Men kjøpte meg nettopp nytt kamera, og vil prøve å ta masse bilder av hverdagen min de neste 5 månedene :) Hvis det kan være et forsett da, hehe :P

  SvarSlett
 20. Jeg har sagt det før, men sier det igjen: Bloggen din ser helt fantastisk ut!

  - Superkvinnen

  SvarSlett
 21. Så fint Siv! Tegninga er nesten like søt som du. Godt nyttår =)

  SvarSlett
 22. Du har fått det veldig fint her inne på bloggen din! :)

  SvarSlett
 23. Så utrolig fine begge to!! :D

  SvarSlett
 24. Tenk at vi har kommet helt til mars allerede! Tiden i 2014 har virkelig fløyet avgårde! Kjempefint design du har fått deg, så håper jeg du ser like bra på 2014 nå som da du skrev dette innlegget :-) Har ikke særlig til forsetter utover det vanlige jeg heller, har mer "mål" :-)

  SvarSlett