Motionocean?

Hvorfor MOTIONOCEAN?
Navnet virker rart for de som ikke vet bedre, så jeg tenkte jeg liksågodt kunne fortelle historia med få ord. Det hele startet da jeg laget meg twitter og ville inkludere McFly, uten å virke som en stalker (stalkere er jo tross alt überscary - ingen tar dem seriøst). Tenkte lenge og vel før Motion in the Ocean, som er McFly's 3 plate, dukket opp i tankerekka. Det ble et altfor langt brukernavn, så jeg forkortet det til Motionocean. Da jeg lagde meg blogg, brukte jeg det her; Ikke noe mer hokus pokus enn som så!Og hvorfor blogger du, Siv?
Da jeg starta å blogge, følte jeg at folk trengte å vite hva meningene mine var, ettersom de ikke kom tydelig nok fram i hverdagen (jeg snakka, og snakker enda, om alt og ingenting, jeg!) I tillegg orket jeg ikke skrive dagbok for hånd lenger; jeg hadde for mye å skrive om.
 

blogger jeg fordi jeg synes det er en fin måte å trene skrivinga og kreativiteten på, og dessuten håper jeg at jeg kan være en liten positiv påvirkningskraft med tanke på å være litt mindre materialistisk, og heller tenke på folk, natur og kjærlighet.
P.s. Jeg er ingen proff-fotograf, men bildene er mine så lenge det ikke er skrevet noe annet!

Siv
xxx