24.11.2014

Denne høsten, ass

Det er nesten så jeg ikke orker å nevne tida. Det er så oppbrukt å si at man "ikke har tid", og jeg har alltid hata uttrykket - fordi man får tid til det man vil. Og det har man jo for så vidt som student også. Men jeg merker jeg har mindre tid til rådighet på sivilingeniør-studie enn jeg hadde før. Og jeg tviler pittelitt på om jeg klarer å få så mye som 45% i mine fire fag. Men jeg har jo gjort litt annet enn studier i høst da, takk og pris.

Niagara Falls i Canada!Nabla, linjeforeninga mi, er fantastisk. De gir oss gratis vafler. De arrangerer Juletrebordverksted. Også har vi godstemning på Kjeller'n. Så godt samhold, så sosiale, så mye kunnskap. Fysmatere er sykt kule folk å henge med! Spesielt fadderne mine og de i kulle mitt, da. Fordi det er dem jeg har blitt best kjent med. På fritida har jeg starta på scratch med Friends. Det er så herlig å koble helt ut. Ikke lese, ikke tenke - bare le. Jeg ser på serie for første gang siden barneskolen. På noen måneder har jeg sett fire sesonger. Det er nytt for meg!

En annen ting som er nytt for meg, er at jeg har begynt å spille fotball. Frivillig! Det var, helt opp til videregående, den ene tingen jeg hata i verden (sånn sett bort fra krig og sånt grusomt, sant.) Men det er den eneste sporten jeg kan spille gratis her. Orker jo ikke betale for sånt, når alt er så grusomt seriøst. Også var det min medstudine som tok initiativ til å starte opp lag, og jeg liker jo å være med på nye ting. Så da er jeg en del av Realvenninnene, da. Det er ikke så ille, det!

Jeg har alltid følt meg litt som en potet - jeg har passet inn de fleste steder, men aldri best i en bestemt rett. Alltid har jeg vært et lim og en initiativtaker, og jeg har/hatt mange gode venner, men jeg har aldri hatt en gjeng. Men det har jeg nå, etter tyve år på Tellus: en gjeng der alle har et forhold til hverandre, og alle er en like stor del av gruppa. Gjengen min, da! Vi er ni; to flotte veikjer og seks kjekke typer. Også meg da. Vi har mange sykt reflekterte diskusjoner, men det blir mest latter, sarkasme og kroniske fortellinger. Når vi har samme type humor og interessert i mange av de samme tingene (blant annet hyppig sosialt samvær), kan man finne på det meste sammen. Vi har blitt stamkunder på restauranten Lyche (litt som Friends på Central Perk, hihi). Også har jeg folk jeg kan spørre om hjelp. Til det meste. Åh, så mye kjærlighet fra meg, her.

Jeg har hatt masse besøk hjemmefra. Mamma var innom ei helg; kjøpte meg mat, var med meg innom alle de søteste og rareste butikkene i by'n. Søsters var på besøk, og vi baka, var på kino, shoppa - alt det som ungdommer gjør, sant. Så var Andreas, fra vgs, på besøk en ettermiddag, og det samme var godeste Marie. Vi prøvde å spise en melkesjokolademousse på deling. Men det gikk ikke! Så sykt deilig å få besøk fra fint folk! Også var Mona, ei venninne fra ungdomsskolen, innom et par dager. Vi bare chilla og kosa og snakka og lo. Selvsagt ble det enda et par turer på Lyche i løpet av besøkene!Og nå er det jo juletider. Så jeg har kjøpt meg minitre, minipynt, svær stjerne og fairylights. Også julemusikken, da. Sykt god stemning. Fredag, lørdag var det duka for juleverksted. Så jeg er mekka for jula!

13 kommentarer:

 1. Åh Siv! Du er herlig. Så kjekt å spille fotball da, savner virkelig det å spille på et lag!

  SvarSlett
 2. Kjekt med ein oppdatering om korleis studenttilværelsa di er:) Koselig å ha ein gjeng! Og bra å gjera andre ting enn å berre lese og bli galen, hehe(sjølverfart det då;)

  SvarSlett
 3. Jeg synes livet ditt ser skikkelig bra ut, jeg! Og det er bra å ha en gjeng, for uten venner blir nok studenttilværelsen fort litt ensom.. (: Og du... det kommer til å gå bedre på eksamen enn du tror! Det er jeg nesten helt overbevist om :D

  SvarSlett
 4. Høres veldig fint ut. Har enda ikke skaffet meg en gjeng selv, men det kan jo hende det kommer etter hvert :) Og angående Friends så har jeg for tiden dilla på å se klipp på Youtube. Det er veldig fint =D

  SvarSlett
 5. Høres flott ut! Kjempebra at du har fått en god start på studenttilværelsen - det er gjerne den første tiden som er vanskeligst og mest uvant. Man kommer langt med en bra gjeng! :D

  SvarSlett
 6. Så gøy at du koser deg, så bra du har det så godt :D

  SvarSlett
 7. Så kjekt å lese! Og godt å høre at du har funne deg godt til rette i barteby :)

  SvarSlett
 8. Det høres jo ut som du har det kjempetrivelig både som student og i Trondheim :) Good to hear! Trondheim blir jo også så utrolig flott rundt juletider, spesielt dersom snøen faller litt!

  SvarSlett
 9. Så kjekt å lese at du trives og at du har så masse bra folk rundt deg!!! :)
  Så kos med minitre og pynt, eg elsker jula og pynting.. så i dag har eg hengt opp stjerner i vindua, adventsstake og forskjellig dill!! ;)

  SvarSlett
 10. Siv har det fiiint (kanskje litt mye stress før eksamen nå da, men). Dere passer på hverandre skjønner jeg! Jeg savner fotball sånn, men har ikke mulighet med beina mine nå uansett

  SvarSlett
 11. Det høres ut som et veldig flott semester, må være deilig å vite at man hører til i en så god gjeng.

  SvarSlett
 12. Synes du har fått en langt mer innholdsrik høst enn meg! haha :D
  Jeg har også startet på friends fra scratch!! Hva er sannsynligheten for at vi begynte samtidig? haha! Håper det gikk bra på dine eksamener, og at du får en suprduper jul ;)
  - Siri

  SvarSlett
 13. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

  FadoExpress là một trong những top công ty chuyển phát nhanh quốc tế hàng đầu chuyên vận chuyển, chuyển phát nhanh siêu tốc đi khắp thế giới, nổi bật là dịch vụ gửi hàng đi nhậtgửi hàng đi pháp uy tín, giá rẻ

  SvarSlett