01.08.2014

Siden sist..

Laise! Siden Trænafestivalen har jeg:♀ hatt besøk fra tremenninger fra Skottland. Vi var turist på egen øy. Og spilte masse monopol!

♀ blitt veldig solbrent, ettersom vi har hatt flerfoldige dager med opp mot 30 varmegrader. I NORD!
♀ gått mye på fjellet. I all slags vær!

♀ jobba meg dritlei. Dager uten mange turister på kontoret, ender med mye nett-surfing. Man blir lei i lengda. Det samme gjelder utpakking av varer og falske smil til vanskelige kunder, dag ut og dag inn.♀ vært sammen med Indianna, som har vært i Italia på utveksling det siste året.

♀ møtt de fleste av de beste vennene mine; de jeg kommer til å savne når jeg flytter.♀ sett mange forskjellige band og artister på VG-lista. (Der ble vi også klisjvåte. Hurra for pissregn!)

♀ pakka til jeg flytter om noen veldig få dager. Alt er nå sendt avgårde. Møter det igjen om ikke lenge!
♀ tatt farvel med alt det lokale. (Og hatt besøk av to små fugleunger på stua..)

10 kommentarer:

 1. Jeg kommer på besøk for å sjekke at du har det bra. Jeg kommer når du minst venter det...

  SvarSlett
 2. Masse fint! Og spennende med flytting da :-)

  SvarSlett
 3. åååh, spennende å følge med!! :D

  SvarSlett
 4. Monopol er så gøy å spille! Høres ut som de siste tiden har vært veldig fin, bortsett fra jobbinga. Er sykt glad for at jeg ikke har jobbet i sommer, men litt stressa for nå må jeg ut og jakte etter jobb.

  SvarSlett
 5. Hvor skal du flytte? Haha, husker jeg alltid var så sjalu på ei i klassen min som jobbet på turistkontoret. Først nå i ettertid forstår jeg at jobber der det skjer mye generelt får dagene til å gå raskere :)

  SvarSlett
 6. Å være turist i nærmiljøet er kjempegøy! Holder på med noe lignende for tiden nå før jeg flytter til Oslo. Har funnet ut at det plutselig er så mye her i Bodø jeg ikke har sett og gjort :P Staycation ftw!

  Lykke til med flytten!

  SvarSlett
 7. Jeg har fått gjort masse i sommer, men jeg skulle gjerne ha gått på en skikkelig fjelltur. Nothing like it! Lykke til med flyttingen og alt som hører til! : )

  SvarSlett
 8. fin sommer! det der med jobb er nooo dritt. Serviceyrker er vanskelige!

  SvarSlett
 9. Godt du fikk samla opp minner av alt det beste slik at du var klar og hadde med deg masse fine ferske minner når du dro =)

  SvarSlett
 10. Ser ut som du har hatt det supert!

  SvarSlett