25.08.2014

Fadderuker og FysMat

Jeg vet ikke hvor jeg skal starte. De siste to ukene har vært så hektisk, at jeg nesten ikke har rukket å [insert helt dagligdagse ting]. I blant, når man ikke legger egne planer, kan man ikke bare ta seg tid heller. For en gang skyld, så har noen planlagt to hele uker for meg. Og jeg likte det sykt godt!!Faddergruppa mi, Fadderivasjon, har vært råkul - 5 jenter, 6 gutter og minst like mange faddere. I tillegg til masse andre folk som joina gruppa i ny og ned. For ei stemning! Vi har sett masse film og spist pizza, vært på ganske mange vors, en del fester, gått i toga og trønderbart og chilla på Kjeller'n. Kanskje jeg skal utdype historiene litt? Jeg fikk iallfall lyst til det, etter to ukers stillhet fra denne sida.Kjeller'n er party-området vårt. Litt sånn ungdomsklubb, men med mye høyere alkohol- støy- og kose-nivå. Alle linjer har egen kjeller, så når jeg går på kjeller'n til FysMat, så møter jeg for det meste folk som snakker om FysMat-ting: hvor drit biologi er, historier om gode karakterer og elendige lærere og mange kroniske fyllehistorier. Ikke for høy musikk, strippeunderholdning i strippeburet i ny og ned, og mang en god latter.

 Jeg har fått massasje. Jeg har gitt massasje - i bare bh. Ute. På campus. Det var på rebusløp. Med masse smisking og gale gruppeoppgaver. Jeg har flørta hemningsløst med store bicepser - har dere peiling på hvor gøy det er? Når man drar den helt ut, og gutta tror de har draget (tuller ikke med de på egen linje, altså, sånt må man være forsiktig med). Fine gutter, må sies. Nørd er ikke synonym med utrent. Og pene er ikke synonymt med dumme. Sånn er det iallfall her i barteby! Og det er veldig spennende! (Neida, mamma, du får hverken svigersønn eller barnebarn med det første, slapp helt av.)Alle i klassen min har hatt sånn, sikkert 5,5 i snitt. Og jeg er ikke den smarteste på studiet mitt by far. Vet dere hvor deilig det er? Det å kunne lene seg på andre, fordi det alltid er noen, blant mine 96 medstudenter, som vet hvor vi skal, eller som kan forklare vanskelig pensum? Og det er så mange som er sykt gira på å lære det fra seg også. Men samtidig er det også folk som sliter med å forstå vanskelige greier, akkurat som meg. Og det er fint. Alle er så forskjellig, samtidig som vi har havnet her av de samme grunnene.Men jeg føler at de andre vil ta studiene mer seriøst enn meg. Selv har jeg nemlig fått blod på tann - å være student er så gøy, at jeg ikke vet om jeg kommer til å få tid til å studere. Dessuten har jeg alltid hatt sansen for alt - ikke bare realfag eller bare musikk. Jeg liker litt av alt. Så da må jeg jo peise inn ekstra mye politikk og samfunnsfaglige greier på fritida, da. For blant FysMat-ere er det ikke så farlig om du kan hovedstader og flagg - da er det flest mulig desimaler av pi og andre nørdefakta som det er stas å kunne.

Midt oppi alt det der, så har vi starta matteforelesninger og fysikkprosjekt, med avanserte programmer og formler og greier. Men det går bra. Jeg må bare finne tid til å gå gjennom alt sånn at jeg kan lære meg det... Det kan faktisk bli vanskelig, det, tror jeg.

/Bildene som jeg ikke har tatt, har jeg linket, cheese.

22 kommentarer:

 1. haha, jeg trodde det stod "bartebarn". SÅ gøy med en oppdattering - det ser ut til at du hadde en veldig god opplevelse med å begynne studiene dine, da! Jeg synes forresten du skal fokusere på å studere jeg, som i lære masse nytt - det er jo det som faktisk ER å studere! Haha, vi får satse på at ting roer seg litt ned for deg etterhvert ;)

  SvarSlett
 2. Hurra! For et morsomt innlegg! Jeg vil også være med på togaparty....vi hadde rebus med oppgaver type "styrt en øl på trikken" osv. *yelp* Men spennende med såå mange herlige og nye mennesker! LOVE IT. Og i går var jeg oppe i Maridalen og jogget, lykke x 1000!

  Vi må bli epost-studie-venninner igjen (A)

  Klem!

  SvarSlett
 3. Virker som du har det fantastisk! Har flere venner som studerer i bartebyen - og jeg hører bare positive ting, så du har nok mye å se frem til :)

  SvarSlett
 4. Så gøy og bra at du finner deg til rette! Trønderbyen er fiiiin :-)

  SvarSlett
 5. ååå, så herlig og høre at bartebyen behandler deg bra! :-D Ble skikkelig gira over å høre hvor fint du har hatt det, hurra :-D Høres sykt koslig ut å være student, omringa av folk som liker det du selv liker, egne pubbuler, fadderuke og alt annet! Selv skal jeg prøve meg som ministudent i høst etter lang tid i tenkeboksen, jeg skal ta historie som privatist! Et steg nærmere studiekompetanse, dette skal jeg klare ^^

  SvarSlett
 6. HERLIG, jeg har liksom aldri vært student og beundrer alle som er det. Ikke minst beundrer jeg alle dem som klarer å henge med på festene og sosiale greiene og samtidig være superflinke på skolen (sånn som feks min bror). Ser ut som du kommer til å storkose deg i bartebyen Siv ! Gleder meg hver gang til å lese bloggen din og nå gleder jeg meg masse til innlegg fra deg som student!

  SvarSlett
 7. Så gøy Siv! Gleder meg til neste oppdatering allerede:)

  SvarSlett
 8. Så godt å høre at du har det fullstendig suverent! Den aller beste starten du kunne få.

  SvarSlett
 9. Ser ut som du har hatt to veldig fine uker :-) Det er jo en fin start som student :-)

  SvarSlett
 10. Høres ut som om du har hatt det veldig trivelig. Så bra! =D Håper det fortsetter å være finfint og lykke til med studentlivet :)

  SvarSlett
 11. Det høres ut som om du har funnet den perfekte linja og skolen!

  SvarSlett
 12. "Å være student er så gøy, at jeg ikke vet om jeg kommer til å få tid til å studere. " Kjenner meg igjen!

  SvarSlett
 13. Dette kommer til å høres passe kleint ut, men det gjør meg litt glad at du trives og er glad. Man skal kose seg, vettu :-D Masse lykke til med alt(skolen også, mihi :-p)

  SvarSlett
 14. Høres ut som du har det knall som student :) Jeg koste meg i alle 7 årene jeg studerte :-D Kos deg max <3

  SvarSlett
 15. Det virker jo ypperlig dette her! Fadderukene skal jo være litt crazy, det er jo da man virkelig blir kjent med hverandre som man skal tilbringe de neste årene (kanskje hele livet?) sammen med. Nyt det!

  SvarSlett
 16. Så bra du koser deg og finner deg til rette :D Det er jo målet med fadderuker, ikke sant. Men kanskje like greit at de ikke varer lengere enn de to ukene også, heheh. Blir ikke noe fadderuker på meg som 4.års-student, men det er like greit akkurat nå merker jeg. Lykke til med studier!

  SvarSlett
 17. Høres ut som du har det som plummen i egget =) Lover å meet up når forkjølelsen forsvinner, men godt å se at du ikke akkurat kjeder deg i mellomtid :P Kuuul gjeng! Å fy sørn du er så pen jente, kjærestegarandien i Trondheim kommer til å danne køøøøøøøøøøøøøøøø;)

  SvarSlett
 18. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 19. Eg trudde eg såg deg i forelesningssalen, ja! Så gøy at du også har begynt på NTNU, sjølv om eg føler meg litt stalker da eg kjente deg igjen. Mitt store mål for augeblinken er å bestå matematikk 1.

  SvarSlett
 20. Eg såg deg både i ex-phil og matte (men eg går maskin, så eg har eigentleg ikkje matte med Fysmat). Ja, eg tenkte å si hei, men så pysa eg ut, var så mykje folk. Skal gjere det neste gong! :)

  SvarSlett
 21. Så morsomt å lese! Høres veldig gøy og ikke minst spennende ut! :D

  SvarSlett
 22. Utrolig gøy å lese at du koser deg så! Må innrømme at jeg blir litt misunnelig, en savner samholdet det er å gå på skole år en ikke lenger gjør det :)

  SvarSlett