05.06.2014

Late dager

Late dager. Deilige dager! Det å kunne slappe av, det er en kunst i seg selv. Og jeg begynner å få teken på den! Jeg er ferdig med skriftlige eksamener. Jeg venter på å få vite muntligfaget mitt. Og dato. Venter. Men det går fint å vente litt. For været er bra. Unaturlig bra. Så bra at man kan begynne å lure på om vi virkelig bor langt nord for polarsirkelen. Vi i nord vet å kle av oss når vi kan!



Skolen har gitt oss overraskende mye fri. Jeg har lest, ikke ei, men to bøker! Som ikke er skolerelatert, altså. Og det har jeg ikke gjort siden oktober. Fantasy-hjertet er i ekstase. Også har jeg gått ufattelig mye på fjellet. Og det er et sånt liv jeg foretrekker. Avslappet. Gjøre ting jeg liker. Være med folk jeg liker. Jobb og skole og sånt, det trenger vi ikke snakke så mye om! For det er de gode dagene som gjelder. Iallfall akkurat her. Akkurat nå. (Og akkurat nå har jeg brukt 1700,- på nye sko. Jeg sjokkerer stadig! Trøster skottehjertet med at det er ei investering i helsa.)




12 kommentarer:

  1. Gode sko må man ha! Lykke til med skoleting og nyt finværet :-)

    SvarSlett
  2. Det er helt fantastisk vær her i nord nå, det kan godt få lov til å fortsette lenge! Joggesko er en meget god invesering da! :)

    SvarSlett
  3. Hoho herlig! Nyt tida med klassen og det som er igjen før sommeren. Hvilket fag ønsker du deg? Shit, å gå i fjeller i varmen hadde jeg ikke klart. Holder på å renne bort nok som det er :P

    SvarSlett
  4. For noen fantastiske fjell å gå i!

    SvarSlett
  5. Åå så deilig :)
    Lange sommerferier tror jeg at er det eneste jeg savner med skolen, hehe. Nyyt det! :)

    SvarSlett
  6. Du har kommet deg etter russetida og er i full gang med NESTEN-ferie :-) Deilig å lese litt og nyte livet :-) Klart at dyre sko er en investering i helsa, og det er jo SÅ gøy å kjøpe joggesko, det morsomste nesten :-D Jeg kjøpte to så dyre par i vår her :-) Nå håper jeg du har fine fridager :-)

    SvarSlett
  7. Åhh ja ja ja!!! En av de fineste tingene ever er å gå en tur i fjellet, langt opp i fjellet liksom, så langt vekk fra hus og støy og biler at man er helt helt alene, og så sitte der og tenke og nyte utsikten, og så komme hjem, ta seg en velfortjent dusj og så sette seg i en god stol og lese en bok. Da snakker vi lykke.....

    Klem Ingvild <3

    SvarSlett
  8. Skoene hørtes ut som en fornuftig investering, spør du meg :))

    SvarSlett
  9. Digg digg digg! Håper du har flaks med faget :)

    SvarSlett
  10. Herlige bilder..ja været som har vært nå med litt D-vitaminer har gjort kroppen VELDIG godt.

    SvarSlett
  11. Virker som om du har det så og si perfekt for tiden :D Håper du kom opp i et fag som du ønsket og at det gikk bra på alle eksamenene ;) Ellers må du bare fortsette med lesingen, tihi :)

    - Siri

    SvarSlett
  12. Så deilig da! Håper sola fortsatt skinner oppe hos dere? :-) Tror du kommer til å bli sjokkert når du flytter til Trondheim, og kommer lengre ned i landet ;-) (og kan ta båten hit til meg, hihi! eller omvendt såklart) Har lest bok i disse vårmånedene jeg og, men bare en da. Fant nylig ut at det har kommet oppfølger på den, og jeg hoppet i taket, til jeg fant ut at den bare er på engelsk foreløbig. Kontaktet forlaget, og de kunne fortelle meg at den kom på norsk.... neste år! Så nå spørs det om jeg biter i utfordringseplet, og leser ei engelsk bok - jeg kan jo ikke vente så lenge? :-) God helg fine deg <3 Litt kommentarspam her nå, siden jeg ikke har kommentert noen blogger på... tja, mange mange uker.. Ja, jeg vet, det er dårlig, men jeg håper du tilgir meg <3

    SvarSlett