13.01.2013

Our village, part 1 - The Village Hall

Vi brukte lørdagen på å filme samfunnshuset vårt! Jeg er superstolt av filmen og håper dere vil like den! Det eneste kjipe er at vi først brukte McFly sin "Love is Easy", men youtube ga advarsel om at sangen var lisensert av UMG.... æsj. Men nå er den lasta opp igjen, så håper jeg at jeg slipper mer tøbbel! Det er et hærk med lisenser, man må jo virkelig sette seg inn i lovverket for å skjønne noe som helst. Jeg trodde at all PR var god PR, jeg. Uansett; håper dere synes den er iallfall en brøkdel så gøy som vi hadde det med å lage den!


36 kommentarer:

 1. Haha, gøy! Hvor høy er du, forresten? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. 1.64, tror jeg. Det sa de iallfall på politikontoret da jeg skulle få meg pass! Hvordan det'a? ;D

   Slett
 2. Haha, kult! Kan se for meg at dere hadde det gøy med å lage den ja :-D

  SvarSlett
 3. Haha! For en morsom filmsnutt :P

  SvarSlett
 4. Så koselig film! Fikk meg til å savne musikaldagene i hjembyen!!! Flere hobbyer som måtte vike for studiene, dessverre.. :)

  SvarSlett
 5. Heheh! kul film! Så gøy å se at du holder på med teater. DEt er dritartig, gjorde det før jeg og, nå er det ikke noe tilbud om det til noen som er så "gammel" som meg! lul!
  britisert aksent du har, i motsetning til resten av den norske befolkninga!

  Det der med lisens er tungt arbeid. Hvis du ville brukt mcflysangen måtte du ha søkt om tillatelse til det. Det letteste er nok bare å velge bort de sangene som er lisensa, hvsi det er ett ord.
  Jeg har lært litt om det på skolen, og min regel på det er: Tungt arbeid - styr unna!!

  SvarSlett
 6. Lisenser og slikt er noe herk ja, men det gir mening, når man tenker seg om. Det som er greiest er å ha en venn eller bekjent som driver med musikk, å som da ikke er med i tono, å få denne personen til å lage noe til deg. Ellers har soundcloud sånne CC, hvor noen brukere lar deg bruke sangene om du bare spør først, forteller hva du skal bruke den til og har navnet deres med i rulleteksten.

  SvarSlett
 7. sv: Jeg har ikke lært noe om det på to år. sukk! MEN ja, jeg mener å huske at etter 30 år er det fritt frem. I forhold til å sjekke det opp vet jeg jo ikke helt hvordan du kan sjekke det, men dette kan stå i hefter med cden, eller så kan du google sangen + lisens eller noe sånt. Da dukker det nok opp! Men dersom du bruker en sang som viser seg å være lisensa, blir du neppe saksøkt med det første. Så lenge du ikke tjener peng på det så tror jeg det går bra! ;)

  SvarSlett
 8. Haha, dette var festlig. Garderoben på samfunnshuset deres er jo en drøm... Bra jobba!
  Jeg tror forresten at all Beatles-musikk er ulovlig å bruke. Husker det ble mye oppstyr rundt filmatiseringen av Beatles-boka til LS Christensen, fordi har faktisk fått lov til å bruke sangene deres, og det er det aldri noen andre som får! Lisenser er vanskelig, jeg er helt enig. Som radiojournalist må man være litt oppmerksom på sånt, og jeg har gått mine runder med TONO, haha.

  SvarSlett
 9. Så kul film :-) Kan tenke meg at dere hadde det gøy med å lage den :-)

  SvarSlett
 10. En kjempe bra video! Skjønner godt at du hadde det gøy med å lage den! Flink du er i engelsk! Likte godt når du skulle bære den derre..ja... treningsvekt tingen.. FADER GLEMT NAVNET!! Men i hvert fall ,så ut som meg der ja!

  SvarSlett
 11. Ååååh, så koselig! :) I like it! :)
  Og så himla artig at dere har brukt "Down Under", fordi den går i loop på jobb, og jeg har skikkelig dilla på den, men har ikke funnet ut hva den heter før NÅ! :D

  SvarSlett
 12. Herlig film! :)
  --- and you have a fantastic British accent - men du har vel noe aner fra landet så det er kanskje ikke så rart ;-)

  SvarSlett
 13. Så morsomt Siv :-) Det er skikkelig gøy å lage noe, og du og venninnen din koste dere sikkert hele dagen, minst :-D Kle seg ut, og surre rundt. Moro i enhver alder :-D Er det til noe spesielt du lager den, eller bare for moro? :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi lagde den i første omgang for å vise familien som bor i andre land hvordan vi bor, men så tenkte jeg at det kanskje kunne bli lettere underholdning for dere også ;)

   Slett
 14. Herlig film, du er så søt!

  SvarSlett
 15. wow stilig :D også med søte deg da , hihi, koslig :))

  SvarSlett
 16. Dette var utrolig kjempe herlig fantastisk bra Siv! Lo godt da du skulle løfte vektene, først tenkte jeg; klare ho å løfte såå mye, også kom begge nevene frem;) hehe Kjempe bra og morsomt tiltak og lage en slik film. Og god underholdning:)

  // Vet ikke helt hvor sprek jeg er, men prøver å motivere meg selv til å trene 4-5 ganger i uken. Vi er jo fortsatt på starten av året, men jeg håper jeg klarer å holde ut mot sommeren, og frem til nyttår. Bare motivasjonen holder:)

  SvarSlett
 17. Hehe, så kult! Der ser det jo kjempegøy ut :p

  Sv; Haha, jeg likte den skikkelig godt i alle fall :p

  SvarSlett
 18. wow, for en superduper video : D Lo godt og lærte en del nytt, hihi :D

  SvarSlett
 19. Haha, så gøy :D Så flinke dere er :)

  SvarSlett
 20. Dere har et mye bedre samfunnshus enn det Nittedal har. Jeg likte spesielt tekstilrullene veldig godt. Er det en sybutikk?

  SvarSlett
 21. Ååh, herligherligherlig! Likte videoen kjempegodt! Og du burde jo vært skuespiller...både knallgod i engelsk og kjempeartige ansiktsutrykk, hihi! Ser for meg at det kunne vært hysterisk morsomt å vært sammen meg en dag, så livlig og morsom som du er! :D <3 Koste meg masse med å se på denne, og begynner nesten å lure på om du bor i en BY, for det ser ut til å skje så mye der du bor...!! :D Goood tirsdag! xxx

  SvarSlett
 22. hahaha, så herlige dere er! :-D Kjempemorsom film da ! :-) Uff, de rottemaskene var såååå creepy da :-S

  SvarSlett
 23. Haha, så gøy video, samt spennende! Herlig at dere har noe slikt da :D Søta <3

  SvarSlett
 24. //hehe, tror ikke det er så veldige mere fartsfylt enn andre sitt, men det ser jo plutselig litt mye ut når en publiserer det i et og samme innlegg:)

  SvarSlett
 25. Fikk ikke sett den....har en alt for gammal maskin som sjelden vil vise filmer :( Men det er mye hærk med sånne lisenser ja...man skal være forsiktig med hva man bruker. Så greit å være nøye sånn at man ikke havner i noe klinsj!!

  SvarSlett
 26. Stilig video! Kjipt at man må sette seg inn i lisenser på youtube. har erfart at de fjerner låter som er lisensierte.:)

  SV;Det anbefaler jeg ! De har mange flotte og fine sanger! Det er sånne sanger som du blir glad i:)

  SvarSlett
 27. FØNFØNFØN! Du er så herlig. Alt er morsomt med deg!

  SvarSlett
 28. Haha, så kul video!
  Dere er definitvt bedre utstyrt i hjembygda deres enn vår på Fosen.
  Det "kulturhuset" vårt er ikke så.. kulturelt! :D
  Ikke foregår det noe annet i bygda enn den årlige russerevyen på VGS heller!

  SvarSlett
 29. ÅH jeg vil og bli flink å lage videoer;) fin video..

  Dette lisens opplegget er noe herk asså!!

  SvarSlett