12.09.2012

Leoparden

Nå har jeg også en leopard å passe på. Men jeg synes ikke det er så galt, sånn egentlig. For Marie Brudevold (aka Supermarie) har ufarliggjort det å ha en leopard på huden.

Leo

Er det ikke bedre å se positivt på det? Jeg har jo et eksotisk dyr i bånd, det har ikke folk flest. Leoparden klør mindre enn psoriasisen som leker gjemsel mellom hårrøttene, og da kan jeg ikke egnetlig klage. Jeg vil jo heller ha leopard enn alle de andre problemene som florerer i folkemengdene. Ikke har jeg nedsatt arbeidskraft eller psyke, så det er ikke som om det går utover livskvaliteten min. Ikke vil jeg ta flere dager i måneden fri fra skolen for å medisinere bort leoparden heller. Så alt i alt ser jeg ikke det store problemet med den. Bare folk er klar over hva det er, så de ikke tror jeg er smittefarlig!

35 kommentarer:

 1. Utrolig bra innstilling du har! Marie har nok også vært med på å ufarliggjøre selve sykdommen, og det er veldig bra! Liker måten du takler slike ting på, og det er som du sier, ikke farlig i det hele tatt:)

  SvarSlett
 2. Jeg har over gjennomsnittet dilla på alt som har med leoparder å gjøre, så i mine øyne ble du bare enda mer kul - if it's possible!
  Sånn, hvis du ikke må teipe grytevotter på hendene fordi det klør for mye da selvfølgelig. Det er ikke kult.

  MEN, det viktigste er å være positiv! Det er jo så veldig lite som resulterer i å være bitter på verden allikevel. Jeg har prøvd, men det funka ikke.. Desverre.
  Jeg er hellig overbevist om at alt som skjer med oss her i verden, det skjer for en grunn. Og det sies at vi ikke får tildelt noe vi ikke klarer å takle! :)

  <3

  SvarSlett
 3. Aww :) Bra du klarer å se mer positivt på det. Det er jo ALDRI kjekt å ha masse prikker på huden, særlig ikke når de er på synlige steder.

  Selv har jeg også en leopard å passe på. Min kom rundt slutten av desember, starten på januar, og den blir bare mer og mer aggressiv. Jeg har noen prikker i ansiktet (over leppen, på nesen, en på øyelokket og i pannen) Massevis, ekle, flassejævler i hodebunnen, i og rundt ørene, på brystet og på ryggen. De er ikke så mange, men jeg synes de er grådig irriterende. Fikk i.. mars? en salve og en "diagnose" av fastlegen. Salven funker ikke, i alle fall ikke på de i ansiktet og i hodebunnen. Så burde egentlig komme meg til legen igjen for å bli henvist til en hudlege for å få riktig behandling.. Men... ALT koster penger, og tid :p

  SvarSlett
 4. Positivitet er viktig og bra! Stå på Siv :) Og hurra for superMarie som har stått frem og ufarliggjort dette :)

  SvarSlett
 5. Det er bra å være positiv, Siv! I dag bestemte plutselig eksemen min for å "blomstre" opp i ansiktet, og nå ser jeg oppblåst og hoven ut.. blææ. Prøver å se positiv på det, men er litt vanskelig når jeg nesten ikke får opp øynene ;)

  SvarSlett
 6. hva er det egentlig? ;)

  SvarSlett
 7. Flott at du klarer å se såpass positivt på det :) Syntes det var et litt kult mønster jeg, og det kommer fra en person som elsker og forguder leopardprint :D haha
  xx Siri

  SvarSlett
 8. Fint å se positivt på ting. Bra innstilling Siv :)
  Ha en fortsatt fin dag!

  SvarSlett
 9. Fantastisk innstilling!

  Unnskyld for at eg er så treig med å svare på brev. Eg hadde tenkt å skrive til deg på søndag, men inspirasjonen svikta... Men no, veldig snart, skal eg setje meg og skrive til deg!

  SvarSlett
 10. Fint å se positivt på det. Jeg fikk en del utslett i nakken og ved halsen jeg ikke skjønte for kom fra for ca ett år siden. Men mitt gikk over, bare jeg ikke spiser banan.

  SvarSlett
 11. Jeg må si innstillingen din imponerer meg! Og leoparder er jo stilige!? :-)

  SvarSlett
 12. Eg seier som mange andre har gjort: Det er bra at du ser positivt på det.
  God betring

  SvarSlett
 13. Du er imponerende! Og ja, tror Supermarie har gjort en rimelig god jobb med akkurat det! :)

  SvarSlett
 14. sv./ Takker og bukker!! <3 Du er alltid så søt du. (Uansett hva jeg skriver, haha, lurer på om du sier det samme hvis jeg poster noe, ja, mindre bra..haha!) Åååneei, har ikke tatt bildet selv. Søren, jeg skulle jo putte inn linken. *trykke seg raskt inn på weheartit for å finne igjen bilde* FML. Ja whatever. SÅ fine bilder tar jeg ikke, haha x')

  SvarSlett
 15. Du har virkelig verdens beste innstiling til ting, Siv. Jeg syntes du er så flott! Fine leoparden :-)

  SvarSlett
 16. Du er noe for deg selv du :) Mest av alt: inspirerende :)

  SvarSlett
 17. Har kjent til noen som har pso. De reiste ofte til syden for å roe ned kløen og lignende, så da jeg var liten syns jeg de var heldige som fikk reise til syden så ofte. A child I was!
  Flekkene dine så moderate ut, en snill leopard. Og som du sier, viss det ikke plager en til det verre, så hvorfor skal livskvaliteten synke? Syns du takler det utrolig storartet.

  SvarSlett
 18. Åh, fin innstilling!

  SvarSlett
 19. Super innstilling, Siv! Du greier virkelig å gjøre alt positivt!

  SvarSlett
 20. Veldig god innstilling Siv! :)

  SvarSlett
 21. Ingenting er bedre enn en slik innstilling Siv! :)

  SvarSlett
 22. liker måten du vrir alt om til noe positivt, bloggen din får meg alltid til å smile :D

  SvarSlett
 23. Du er så flink til å se positivt på ting!:)

  SvarSlett
 24. Jeg må innrømme at jeg ikke aner hva det er for noe siden jeg ikke leser Maries blogg, haha. Men ble veldig nysgjerrig nå?

  SvarSlett
 25. Ok, leste litt mer nå, og ser at det er psoriasis. Det er godt det ikke gjør livskvaliteten din dårligere, da, det er det viktigste! :)

  SvarSlett
 26. Du er så flink som klarer å være positiv!! :)

  SvarSlett
 27. åhh stolt av deg! leoparder er nydelige, de lar oss jo leve et fullverdig liv, gjør de ikke? <3

  SvarSlett
 28. Leoparder er nydelige vesner, og det er du og Siv :-) Man kan ikke for at man har litt anderledes hud enn andre, og man skal ikke bli sett rart på av den grunn! Jeg syns det er superbra at du er åpen om det, for det er jo mange som blir skeptisk og kanskje gir et blikk, om de ser noen med utslett, og blir litt "redde". Men når du er åpen om det, skjønner folk at det absolutt ikke er noe å være redd for, og da blir alt bedre for begge parter :-) Supert at du er så positiv om det Siv, at du ser at det ikke hindrer deg i å leve akkurat det livet du vil! :-D

  SvarSlett
 29. Leopard er ikke så verst da slik du forteller her, og ja, det finnes så mange andre mye verre problemer/plager å ha. Håper helgen din er fin!

  SvarSlett
 30. Uffda, hørtes ikke godt ut! Håper det snart går over da, kjære deg! (:

  SvarSlett
 31. Du er bare herlig du Siv! Ikke vært å være så tøff=)

  SvarSlett
 32. Jeg heier på deg!

  SvarSlett
 33. Innstillingen din er den beste!
  Og jeg blir så stolt av supermarie (som jeg aldri har møtt eller egentlig snakket med) for at hun har ufarlig gjort det slik hun har.

  SvarSlett