21.04.2012

3 mil

Mil etter mil, altså. Det er bare det at det ikke alltid tar så lang tid, selv om det høres innmari endeløst ut. Mil etter mil, etter mil - sånn var det iallfall for meg. 3 mil. 3 hele mil, faktisk. Og det etter skolen. På sykkel! Noe sier meg at jeg ikke lenger er like lat som jeg en gang var. For man kan vel ikke kalles lat lengre, når man frivillig sykler hjem etter skolen, boende 30 kilometer unna?

Cycling to Stone

Cycling in Glen Nevis
Cycle Montana_clouds



For å sykle 3 hele mil på én og en halv time, det er ikke så dårlig. Ikke for å være Siv, og kanskje ikke for andre ikke-super-sporty personer heller. Det var jo tross alt både opp- og nedoverbakker. Jeg ble varm. Litt for varm kanskje, men vårlufta er ikke så kjærlig som vi tror, så jeg beholdt klærne på. (Jeg tok av meg hanskene, men hysj, ikke si det til noen). Det var ikke før jeg var kommet over halvveis at jeg virkelig tråkka på, for da hadde jeg plutselig et mål å nå. Egentlig hadde jeg vel, innerst inne, håpet at jeg ville klare det fra starten av. Og jeg gjorde jo det! Gjett om jeg var glad da jeg løp inn døra, så på mobilklokka, og den fortalte meg at jeg rakk det med margin! Jeg sier meg mer enn stolt, jeg, og fornøyd også. Nå vet jeg hvor lang tid det tar til neste gang. Små skritt fører til store forandringer!

Siv
xxx

/Bildene er linket

35 kommentarer:

  1. Sykling er herleg gøy! Vår familie har reist på sykkelferie om sumaren så lenge eg kan hugse. Når eg var ti sykla eg fem mil ein av dagane, DÅ var eg stolt då! haha :)

    SvarSlett
  2. Så flink du er! wow :D

    SvarSlett
  3. Sykelig er egentlig ganske moro - det blir nok mye av det iløpet av sommeren på meg. Beste treningen kneet mitt kan få.

    Du er kanonflink. Tre mil er langt!! :O Jeg bare ser det for meg i landskapet mitt hvor langt jeg ville ha kommet.. og det er langt! haha. *applaus til deg* be proud.

    SvarSlett
  4. Så flink du er :-) Tre mil er ganske langt!

    SvarSlett
  5. wow, så flink og sprek du er :D Godt jobba!!

    SvarSlett
  6. oj, så flink du er! :D
    sv// Tusen tusen takk! Det varmer å høre slike ting :)

    SvarSlett
  7. Så flink! Jeg er stolt av deg :D

    SvarSlett
  8. Bra jobba! Det er morsomt og herlig tilfredsstillende å legge en ordentlig distanse bak seg på to hjul. Fortsatt god helg!

    SvarSlett
  9. oh jøss, bra jobba ja!! :D (ThanxForUrComnt!) Kos deg videre i helga! :D

    SvarSlett
  10. Bra gjort! 3 mil er jo ganske langt :)

    SvarSlett
  11. Veldig bra! 3 mil er veldig langt. Jeg har vurdert å begynne å sykle til jobben faktisk..er vel en 3 mil det og tror jeg.

    SvarSlett
  12. Så utrolig bra jobbet! :D 3 mil er kjempelangt, så det kan du være stolt av, og tiden var ikke verst den heller! Skikkelig sprek, du! :D

    SvarSlett
  13. Det var veldig godt gjort :) 3 mil er jo ganske så langt! Jeg hadde sikkert dødd halvveis ;)

    SvarSlett
  14. Wow, flinka! Med den kondisen jeg har fått i år etter å ikke har trenet så mye, hadde jeg nok måtte stoppet ofte og det ville nok ha tatt meg noen timer ekstra.. haha ;p

    SvarSlett
  15. jeg er i hvertfall kjempeimponert! FLINK du er! du kan hvertfall ta søndag med god samvittighet :)

    SvarSlett
  16. Flinka <3

    SV. Det må du gjøre noe med, Siv :) Tapas er så godt <3

    SvarSlett
  17. Well done - så flink du er!! Deilig etterpå når ein er stolt av seg sjølv og kjenner at kroppen har prestert. Ønsker deg ein herlig søndag!

    SvarSlett
  18. Så flink du er! Åh, jeg må få sykkelen min hit hvor typen min bor, slik at jeg og han kan sykle, nå som våren kommer! :-D Sykkel er gøy!

    SvarSlett
  19. Wow, Siv!!! DET er bra!!!! :D

    SvarSlett
  20. Du er flink! Jeg elsker å sykle, og selv har jeg bysykkel i Oslo. Jeg kan jo ikke ha sykkelen i mer enn tre timer sammenhengende, så det blir ikke så lange turer - men det er veldig hyggelig å sykle rundt i sentrum :)

    SV: Tusen hjertelig takk, Siv :) Det kommer nok en dag for deg også hvor du slipper å bruke fantasien :)

    SvarSlett
  21. Absolutt bra :) Jeg syntes det er veldig bra gjort å sykle 3 mil frivillig etter en skoledag :-)

    SvarSlett
  22. Fine bilder!
    jeg ønsker meg veldig en sykkel :)

    SvarSlett
  23. wow,flinke siv:) 3 mil er jo mye!

    SvarSlett
  24. Så flink du er Siv :)
    - jeg føler meg bedre nå ja :)
    <3

    SvarSlett
  25. Så flink! :D Det var ikke verst i det hele tatt :)

    SvarSlett
  26. Så flink du er!! Jeg liker det! Sporty-Siv. :) 3 mil på 1,5 time - bra!!

    SvarSlett
  27. WOW ! Superflink jo! ^^

    SvarSlett
  28. Sykkeltur er jo kjempegøy! Sitte der og trøkke på, mens verden suser forbi! =) Savner å sykle! Min bror, den fanten, stakk av med sykkelsetet mitt (han skulle bare "låne" det), så jeg må en tur i butikken og kjøpe nytt sete, før sykkelen taes frem for sommeren. :)

    SvarSlett
  29. Ooooh my Gaaaad du er sykt sprek Siv! Hvordan følte du deg da du kom hjem? Dævvsliten eller full av energi?;) Flinka!

    SvarSlett
    Svar
    1. Faktisk ikke sååå sliten som forventa! Veldig sliten, joda, men etter ei stund var det rett i støvsuginga - så jeg kunne da ikke vært på dødens rand! ;)

      Slett
    2. Du har vært kjempeflink Siv, =)

      Slett
  30. Jeg kan ikke fordra å sykle. Rumpen min får veldig vondt av det tortur-setet de velger å plassere på dem :p 3 mil er respekt! Jeg elsker å trene da! Jeg trener ganske ofte, hver dag-ofte. Det er helst fjellturer, jogging og kampsport for min del da.

    SvarSlett